Angelski dnevni horoskop za 29. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL MOTIVACIJE vas s pomočjo novih idej spravi v akcijo – morda se zbudi nekoliko preveč strasti in vas naredi nestrpne, predvsem doma.

Bik

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vam želi pokazat, da se tudi brez nestrpnosti daleč pride. V vsakem primeru vam uspe urediti dom, razlika je samo v vašem počutju.

Dvojčka

ANGEL POGOVORA prinaša priložnost rešitve vašega notranjega nemira. Upiranje vam ne more pomagat na poti do ljubečega odnosa do sebe in drugih.

Rak

ANGEL ZAKLJUČEVANJA pomaga razmislit in dokončat, da naredit prostor novemu obdobju. Če še ne znate sprejeti pomoči, je sedaj čas, da se odprete.

Lev

ANGEL LJUBEZNI ima nad vami najmočnejši vpliv, zato kar čakate, da se nekaj zgodi, spremeni, pokaže. Vse ostalo sedaj kar puščate ob strani.

Devica

ANGEL SREČE vas danes podpre v vsem, kar se lotite. Dan je odličen za realizacijo starih želja. Kaj vaše srce že dlje časa nosi skrito? Še veste?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL MAGNETNEGA PRIVLAKA k vam pritegne karkoli si zaželite – odgovornost je na vas. Uporabite ga čimboljše, tudi za svoje želje in potrebe.

Škorpijon

ANGEL OKREPITVE vaših energij vam da moč narediti večje stvari in se lotiti vsega, tudi pogovor, ki so potrebni. Z dobro voljo naprej.

Strelec

ANGELI so vam danes naklonjeni v vseh oblikah – skozi ljudi v okolici pride vse, kar potrebujete. Sprejmite tisto družbo, kjer se počutite dobro, kjer je iskrenost, ljubezen in strast.

Kozorog

ANGEL UPANJA prižge v vas nov plamen – skozi srečanje z zanimivo osebo se prebudi življenjska energija. Ljubezen se obuja, ne glede na to ali st samski ali vezani.

Vodnar

ANGEL PREVIDNOSTI pri uporabi besed, predvsem v delovnem okolju. Učinkovitost ima svoje meje, zato le potrpežljivo naprej. Niste sami – sodelujte..

Ribi

ANGEL INTUICIJE vas pravočasno aktivira, da postavite stvari na novo – pri tem vključite tudi skrb za zdravje in dobro počutje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot