Angelski dnevni horoskop za 29. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Strasti vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegovih energij in energij rdeče barve boste začutili vznemirjenje in lažje se boste predali strasti in ljubezni. Samski, ne čakajte, dovolite, da vas vodijo čustva, vezani pa čustva pokažite in delite s svojo ljubljeno osebo.

Bik

Angel Komunikacije vas podpre v lahkotnosti. Zdravilne energije turkizne barve vas bodo pomirile, da se lažje izrazite, predstavite vse tisto, kar želite in si na ta način pridobite tudi podporo drugih. To vam bo dalo moč in pogum za nove začetke. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Priložnosti vas danes vabi k sproščenosti. Na ta način in s podporo energij zelene barve se boste lažje osvobodili vseh napetosti in se predali energijam dneva, ki vas vodjo v regeneracijo tako duha kot telesa. S tem se boste lažje opustili preteklost in se pripravili na nove začetke.

Rak

Angel Umika vam danes pomaga, da se razbremenite teže drugih. Kvaliteta energij bele barve vam bo prinesla svežino in občutek miru, da lažje razmislite o vsem, kar se vam dogaja v odnosih. Postavite meje tako sebi kot drugim, da se stvari dolgoročno uredijo in se vse postavi na svoje mesto.

Lev

Angel Zdravja vas danes vodi v skrbi zase. Kvaliteta energij roza barve vam spodbudi občutek nežnosti in topline do sebe, kar vas bo podprlo, da se postavite zase. Skepanje kompromisov ne koristi tako vam kot ne drugim, zato se odločite zase in poskrbite, da ste na prvem mestu njaprej vi, šele nato drugi.  Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja in vodi.

Devica

Angel Razmišljanja vas danes podpre v sprejemanju odločitev. Tako boste lažje naredili načrte za prihodnost in s podporo energij indigo barve ohranili fokus nase in vse tisto, kar vam prinese več veselja, miru in tudi prostega časa. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vedeli boste, kaj narediti za lepše življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij srebrne barve boste čustveni in skrivnostni, kar bo v vašo bližino pritegnilo pravo osebo. Samo vprašanje časa bo, kdaj bodo na plano prišle iskrice strasti. Zadihajte v nove energije, sledite svojemu srcu in ponovno odkrijte strast.

Škorpijon

Angel Jasnosti vas danes vabi k umiku, da se lažje soočite s preteklostjo. Na ta način in s podporo energij vijolične barve boste odmaknjeni od drugih v miru pogledali na celotno situacijo, kar vas bo globinsko sprostilo, dalo upanje in preko harmonije prineslo tudi rešitev.

Strelec

Angel Odločanja vam danes pomaga do rešitev na finančnem področju. S podporo energije modre barve boste lažje uvideli, kje je izvor težav in tako sprejeli odločitve, ki bodo vplivale tudi vaše bližnje. O vsem se pogovorite in postavite nove meje sodelovanja.

Kozorog

Angel Sodelovanja vas danes vodi in spodbuja h komunikaciji. Zdravilne energije rumene barve vam bodo pomagale, da premagate strah in začutite notranjo moč, kar vas bo aktiviralo v sodelovanju z drugimi na način, da izrazite svoje potrebe in želje. Tako boste vzpostavili nov sistem v življenju, kjer bo prostor tudi za srečo in delo, ki vas veseli.

Vodnar

Angel Spreminjanja vam skozi današnji dan pomaga, da vzpostavite nov red, kjer ga potrebujete. S podporo energij marelične barve boste pri tem lažje vzpostavili ravnovesje med svojimi željami in željami drugih, Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Sproščenosti vas danes vodi k iskrenemu komuniciranju in sodelovanju. Na ta način in s podporo energij oranžne barve boste svojo živahnost in veselje do življenja širili med druge, kar vam bo prineslo več medsebojnega zaupanja, čustvene topline in kvalitetnega druženja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot