Angelski dnevni horoskop za 29. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vas danes vodi k spremembam vašega življenja. Pozornost namenite svojemu fizičnemu telesu in izgledu, kar bo pomagalo tudi pri pozitivnih spremembam vašega psihičnega stanja. Lahko uredite tudi svojo garderobo in jo osvežite. Predajte se vašemu dnevnemu Angelu, da vas vodi skozi dan.

Bik

Angel Fokusa vas danes vodi k načinu razmišljanja o tem, kaj si želite spremenite in realizirati ter kaj ste pripravljeni za to narediti vi sami. Bodite realni in odkriti do sebe, da se lahko spremembe pričnejo. Sprejmite energijo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Sproščanja vas danes vzpodbuja, da opustite čustvene navezave na bližnje, ki vas izčrpavajo s svojimi neizpolnjenimi obljubami. Čas je, da se osvobodite teh vezi, saj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel.

Rak

Angel Odnosov vas danes podpira pri vzpostavitvi novih temeljev glede odnosov z vašimi blišnjimi. Lahko bo to preko urejanja doma ali nudenjem pomoči. Bodite odprti za spremembe in nova spoznanja. Naj nas vaš dnevno Angel pri tem vodi.

Lev

Angel Spoznanja vas danes podpira pri vseh spremembah, ki jih potrebujete, da spoznate, da je vaša moč v vas samih, kar vam bo dalo stabilnost in prizemljenost. La tako boste lahko opora tudi vašim najbližjim. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Devica

Angel Reda vas danes vodi k spoznanju, kako do boljšega fizičnega stanja. Lahko so to redne fizične aktivnosti , ki bodo izboljšale vašo telesno kondicijo, kakor prinesle tudi mir, sproščenost in boljše psihično stanje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vas danes aktivira v smeri sprejemanja sebe, svojih želja. V tem trenutku ste vi tisti, ki ste najbolj pomembni, zato ohranite fokus na sebi in se posvetiti sebi. Naj vas okolica ne odmika, če vas vaš dnevni Angel podpira v smeri sprejemanje sebe.

Škorpijon

Angel Podpore vas bo danes podprl pri opuščanju starih zamer, da se lažje z vsem soočite in ne dovolite, da vas zunanji pritiski čustveno izčrpajo. Danes bodo vplivi okolice zelo močni, sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo podporo.

Strelec

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da boste lažje prenesli vse negativne vplive okolice, ki bodo v vas prinesli nemir, mogoče tudi nezaupanje in nemoč. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela in z njim sodelujte.

Kozorog

Angel Optimizma vam bo danes pomagal, da se sprostite in naredite osebne preboje na vseh področjih. Določite svoje prioritete, način delovanja in kam usmerjate svojo energijo. Možnost pozitivnih sprememb v odnosih in v poslu je velika. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da vas vodi do pravih spoznanj.

Vodnar

Angel Upanja vas bo danes objel in vam pomagal bolj sproščeno pogledati na celotno situacijo. Nekako se vse okoli vas ne premakne v smer, kamor si vi želite oziroma kakor bi si vi želeli. S sprejemanjem podpore vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli vso situacijo in počakali na ustrezen trenutek.

Ribi

Angel Vztrajnosti vas podpira pri vseh spremembah, saj vam prinašajo nov nivo življenja. Prinaša vam čustveno stabilnost kakor tudi duhovno rast. Vztrajajte pri spremembah, saj se postavlja nova struktura vašega dojemanja življenja. Kjerkoli si želite sprememb, jih naredite, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpre.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.