Angelski dnevni horoskop za 29. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Ljubezni vas bo danes vodil k nasprotnemu spolu. Pozabite na flirtanje in se jasno ali izrazite ali pa pokažite zanimanje za osebo, h kateri vas vleče vaše srce. To bo sprostilo vas in nasprotni spol, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre v jasni komunikaciji. Sprostite se, spustite negativne misli in odprite svoje srce za nove energije veselja in sodelovanja z drugimi. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu danes predajte.

Dvojčka

Angel Notranjega Miru vam bo danes pomagal, da ozavestite in se osvobodite starih zamer ali slabih dejanj. To vam bo pomagalo najti notranji mir in si okrepiti življenjsko energijo. S pomočjo vašega dnevnega Angela boste lažje sledili ritmu dneva.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da zaupate in sodelujete pri vseh spremembah. Le te vam prinašajo nove možnosti za napredovanje tako na osebnem kot poslovnem področju. Odprite se za Blagoslove in darila, ki prihajajo v vaše življenje.

Lev

Angel Srčnosti vam bo danes v pomoč, da se boste lažje osredotočili na stvari, ki so za vas pomembne. Z njegovo pomočjo se boste lažje odločali med možnostmi in izbrali pot, po kateri vas v tem trenutku vodi vaše srce.

Devica

Angel Odnosov vam danes pomaga, da lažje ugotovite, kaj morate narediti v odnosih. Iskrenost in komunikacija naj vas vodita, da se stvari razrešijo in se razbremenite vseh pritiskov in pričakovanj, tako iz vaše strani kot s strani drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vam bo skozi današnji dan predal podporo, da se lažje osredotočite na poslovne zadeve. Optimalno razporejen čas in delo vam bosta v pomoč, da najdete prosti čas tudi zase, če se boste le sprostili v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Moči vas bo danes usmerjal skozi dan, da ohranite fokus na stvareh, ki jih je potrebno izpeljati do konca. Preveč sodelavcev je odvisnih od vašega sodelovanja pri projektih, zato vztrajate in na ta način podprite sebe in njih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi.

Strelec

Angel Razumevanja vas danes vodi v pregled vaših čustvenih ran. Z razumevanjem sebe in svojih občutkov, boste razbremenili tako sebe kot okolico. To vam bo v pomoč, da se lažje osredotočite na stvari, ki so za vas pomembne. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi skozi ta proces.

Kozorog

Angel Osvobajanja vas danes podpre, da uredite odnose z bližnjimi in postavite sebe na prvo mesto. To vam bo prineslo osvoboditev, lažje se boste odločali zase, kar vam prinese dobre, pozitivne energije. S sprejemenjem energij vašega dnevnega Angela boste imeli podporo, da to storite lahkotno.

Vodnar

Angel Moči vam danes da zagon, da uredite vse tisto, o čemer tako vztrajno govorite. Ne izgubljajte svoj čas in ohranite fokus na realizaciji idej. Na ta način boste prišli do željenih rezultatov. Sprejmite podporo in slediti svojim idejam.

Ribi

Angel Zadovoljstva vas danes podpre v vsem dobrem, kar si želi vaše srce. Sprostite se ob zanimivih pogovorih ali poslušanju dobre glasbe, odmaknite pa se od pretirano čustvenih izpovedi, ker ne boste zanje razpoloženi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se sprostite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.