Angelski dnevni horoskop za 29. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zadovoljstva vas danes podpre v notranji harmoniji. Z njegovo pomočjo boste lažje začutili svojo srečo in srečo drugih. Zato boste za okolico privlačni in vse okoli vas bo sproščeno, lahkotno. Uživajte v druženju v vašim dnevnim Angelom in ustvarite si popoln dan.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da sprejmete podporo in pomoč drugih. S tem si boste odprli nove možnosti napredovanja tako osebno kot poslovno ter naredili korake naprej, saj se vam ponujajo že nove poti. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje čas, če ga redno dnevno pokličete.

Dvojčka

Angel Lahkotnosti vas v današnjem dnevu vodi skozi lahkotno dojemanje vsega okoli vas. Ne jemljite stvari osebno, ampak vzemite tisto, ki se resnično tiče le vas. Naj vas okoliščine ne potegnejo v jezo, če vam vaš dnevni Angel ponuja druge možnosti. Uporabite svojo prilagodljivost in pojdite naprej.

Rak

Angel Priložnosti vam danes prinese nove možnosti, da uredite svoje življenje. Sodelujte v sedanjem trenutku, ki vas podpre pri korakih v boljše življenje in zaprosite za pomoč, če jo pri tem potrebujete. Presenečeni boste nad odzivom, ki vas bo prinesel še več podpore v smeri pozitivnih sprememb.

Lev

Angel Podpore vas danes podpre pri spremembah na poslovnem področju. Vse kar potrebujete, je dobra organizacija in aktivno sodelovanje z vsemi vpletenimi. Dovolite, da se vsi izrazijo in potem naredite načrt dela, ki bo ustrezal vsem. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam pri tem pomaga.

Devica

Angel Odnosov vam bo danes pomagal, da se dogovorite, kar je potrebno na poslovnem področju. Izhajajte iz svojega dela, svojih sposobnosti, znanja in rezulatatov. S tem si boste lažje zagotovili svojo nadaljno uspešnost in pa lastno zadovoljstvo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Optimizma vam danes pomaga, da z dobro voljo naredite največ zase in za vse dobro, kar prihaja k vam. Sprostitev v to energijo vas bo osvežila, prenovila, stvari se bodo odvile pozitivno in z lahkoto boste napredovali. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Premikov vas danes vabi v iskrenost predvsem do sebe. Uskladite svoje želje z vsemi dejavnostmi, ki jih čez dan aktivirate in s tem boste uskladili tudi vaše misli in čustva. Bodite iskreni do sebe in le tako boste aktivirali prave energije, ki vam bodo pokazale optimalno pot v tem trenutku.

Strelec

Angel Sproščanja vas danes vabi v sprostitev vašega uma. Ne dovolite, da vas delovne obveznosti obremenijo, saj se morate le organizirati, da lahko vse realizirate. Sprostite se in se lotite stvari po vrstnem redu. S podporo vašega dnevnega Angela, ki vas usmerja in vodi, vam bo lažje..

Kozorog

Angel Vztrajnosti vam bo danes pomagal, da vztrajate pri svojem redu in uredite vse uradne stvari optimalno. Tako se boste boljše počutili in pridobili tudi na ugledu, zaupanju. Osvojili boste dobre energije in vzpostavili nov sistem , ki je potreben za vse.

Vodnar

Angel  Komunikacije vas danes vodi k previdnosti. Resnica in iskrenost osvobajata, vendar jo izrazite le tistim, ki so za vas resnično pomembni. S podporo vašega dnevnega Angela boste vedeli, kaj narediti in kako se izraziti, da si ne nakopljete nepotrebnih težav in neprijetnosti.

Ribi

Angel Upanja vas bo danes podprl v vseh aktivnostih pri novih odločitvah. Lažje boste ugotovili, v katero smer si želite iti in odprle se vam bodo možnosti za večjo srečo in napredovanje. Sprejmite nove energije in naj se začne dobro obdobje za vas. Sodelujte z energijami vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.