Angelski dnevni horoskop za 29. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL LJUBEZNI ponuja spremembo, ki vam življenje obrne v boljšo smer – posvetite se bistvu in ne izgubljajte časa za dokazovanje in iskanje rešitev, ki niso dobre za vse.

Bik

ANGEL DRUŽINSKE SREČE želi, da zares pogledate, koliko iskric ljubezni je doma. Ko jih iščete drugje, pozabljate, da te igrice ne ostajajo neopažene in da domača ljubezen ni samoumevna.

Dvojčka

ANGEL ZBRANOSTI IN FOKUSA pomaga ohraniti pravo smer, čas je za večje spremembe v okolici – dobre poteze dobijo moč, spreminjanje tematike pa vas odvrne od uspeha.

Rak

ANGEL SREČE vas postavi v središče pozornosti – bližnji vas z vsem srcem podprejo. Dovolite da sreča odzvanja v vas in se celijo rane starih besednih dvobojev.

Lev

ANGEL POGUMA vodi akcijo v pravo smer, da lahko pravočasno pokažete naklonjenost in odprete srce. Angeli ne želijo, da vam prava oseba pobegne.

Devica

ANGEL ODPRTOSTI želi da pokažete svoje ideje in kreativnost, da si odprete novo poglavje. Neopaženi ostajate samo zaradi zaprtosti, sedaj pa je čas za dobro sodelovanje z vsemi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI sprosti vsak upor v vas, mehkoba Ljubezni vas prevzame in življenje se odpre v čisto novi dimenziji. Stvari se bodo dogajale in odvile same od sebe

Škorpijon

ANGEL ISKRENOSTI vas pomaga odpreti se in pokazati v pravi luči – rezultati bodo najbolj vidni v odnosih. Okrog vas se bodo pojavili pravi ljudje.

Strelec

ANGEL NOVOSTI se najbolj vplete v način dela. NI si potrebno več nakopati na glavo preveč vsega, poglejte pa, česa mate zares dovolj in zadihajte z vašim dnevnim angelom.

Kozorog

ANGEL PREMIKOV ima čas za vas – napočil je čas prepustitve toku življenja in sprostitve. Ne skrivajte navdušenja, dovolite da angeli prevzamejo prostor strahu in si vaši bližnji oddahnejo.

Vodnar

ANGEL AKCIJE vas kar ne spusti – saj vam paše, samo kljub želji po počitku miru še ne bo. Konkretne stvari je potrebno najprej opraviti in podpora Angela vas usmeri ravno v to.

Ribi

ANGEL ODLOČNOSTI vam pomaga pri odločitvah glede materialnega stanja, saj je jasno, da vam nihče drug ne more pri tem pomagati – samo ste odgovorni za finance.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot