Angelski dnevni horoskop za 29. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vas danes vodi k spremembam vašega življenja. Imeli boste moč in voljo, da vse organizirate na novo in si postavite nov sistem, ki vas bo vodil do uspeha. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela, da vas vodi skozi dan.

Bik

Angel Iskrenosti vas danes vzpodbuja, da si priznate svoja čustva in potrebe. To vas bo sprostilo in želeli se boste o tem pogovoriti, zato namenite svoj čas in pozornost partnerju ali simpatiji, da se začne življenje odvijati v pravo smer. Vaš dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, samo če ga redno dnevno pokličete.

Dvojčka

Angel Miru vas v današnjem dnevu vodi skozi reševanje odnosov na miren, sproščen način. Mogoče to pomeni, da samo sledite sebi in se pretirano ne ukvarjate z drugimi in ne zapletate v nepotrebne diskusije. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, da boste lažje krmarili skozi dan.

Rak

Angel Odnosov vas danes podpira pri vzpostavitvi novih temeljev glede odnosov z vašimi blišnjimi kakor tudi drugimi. Bodite odprti za spremembe in nova spoznanja ter dovolite drugim, da izrazijo svoje mnenje. Naj nas vaš dnevno Angel pri tem vodi.

Lev

Angel Spoznanja vas danes podpira pri vseh spremembah, ki jih potrebujete, da spoznate, da je vaša moč v vas samih, kar vam bo dalo stabilnost in prizemljenost. Ne ozirajte se na druge in ne čakajte na njihovo potrditev, ampak sledite sebi. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Devica

Angel Delovanja vas skozi dan vodi, da zagovarjate svoje cilje in interese tam, kjer je to potrebno. Imajte v mislih, da vztrajate pri teh odločitvah, saj boste lahko kasneje to pozitivno uporabili za svoj nadaljni razvoj.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas bo danes podprl v sprejemanju vsega dobrega okoli vas, tudi življenja samega. Pomirjeni in sproščeni boste postavili nove temelje vašega življenja, vašega načina delovanja in mišljenja, drugi vam bodo zvesto sledili.

Škorpijon

Angel Osvobajanja vas danes podpre in vam pomaga, da se posvetite sebi in naredite vse, da obudite svojo strast do življenja. Ugotoviti morate samo, kako umiriti svoje misli in čustva. Sprostite se in si vzemite čas zase. S podporo vašega dnevnega Angela bo vse skupaj lažje.

Strelec

Angel Sreče vas bo danes objel in vodil skozi dan. Polni dobre volje in optimizma boste dobrodošli vsepovsod in nič vas ne bo zmotilo. Uspeh v službi in družbi bo samo posledica vaše pozitivne naravnanosti. Izkoristite dan za druženje.

Kozorog

Angel Sproščenosti vam danes pomaga, da se razbremenite vse čustvene navlake, ki je več ne potrebuje.  Ne bodite malenkostni, sprostite se in aktivno sodelujte v vsem, če si želite pozitivnih sprememb. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem vodil.

Vodnar

Angel Priložnosti vas skozi današnji dan podpre pri spremembah v odnosih. Če boste iskreni in pripravljeni na sodelovanje, boste prišli do pomembnih spoznanj glede svojih miselnih vzorcev, ki vas ovirajo v odnosih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se stvari obrnejo v pravo smer.

Ribi

Angel Notranjega Miru vas bo usmeril k osredotočenosti nase, na svoje želje in zahteve. Optimizem in volja po spremembi, vam bosta v dodatno pomoč, da sledite svojemu notranjemu miru in ohranite fokus nase. To vam bo odprlo nove poti v razumevanju sebe in življenje bo bolj smisleno.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.