Angelski dnevni horoskop za 29. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Vztrajnosti vas danes vodi, da se posvetite sebi in svojim načrtom. Potrebno bo vpeljati nov red in se na novo organizirati, če želite, da se ideje, ki jih načrtujete,  tudi realizirajo. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje poiskali pravo pot do uresničitve in pri tem lažje zadihali.

Bik

Angel Srčnosti vam skozi današnji dan pomaga, da prisluhnete sebi. Z njegovo pomočjo se boste lažje sprostili in dovolili svojim čustvom, da se pokažejo. Dovolite si spustiti vsa bremena in se ne upirajte spremembah, ki vam bodo prinesle sveže energije, da se notranje sprostite in okrepite zaupanje vase.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Usmeril vas bo k ljudem, s katerimi bi želeli sodelovati in vam pomagal, da naredite načrte za prihodnost. Pri tem bodite iskreni in osredotočeni, da se dogovorili izpeljejo po pričakovanjih.

Rak

Angel Jasnosti vam danes pomaga, da sprejmete potrebna spoznanja in sporočila. Sprostite se in opazujte svoje reakcije na aktivnosti okoli vas in jasno vam bo, kakšno je vaše čustveno stanje. Osredotočite se nase in na pozitivne stvari, da se postavijo novi temelji za prihodnost.

Lev

Angel Fokusa vas danes vodi, da se osredotočite nase. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kaj v vas povzroča nemir in nelagodje in sprejeli potrebne odločitve, da  se osredotočite na prihodnost in pričnete ustvarjati optimalne rešitve. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Devica

Angel Akcije vam danes pomaga, da aktivno sodelujete na poslovnem področju. Lažje se boste dogovorili za vse, kar načrtujete in si s tem ustvarili dobre pogoje za naprej. Spremembe bodo trajne, saj se boste osvobodili starih miselnih vzorcev. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte z njim.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Z njegovo podporo boste lažje začutili svojo moč, ki vas bo vodila do pozitivnih sprememb, ki se bodo odražale tako na boljšem počutju kot v odnosih. Sprostite se in samo sledite spremembam.

Škorpijon

Angel Samote vam danes pomaga, da ste iskreni do sebe. Čas je za odkrit pogovor, da si priznate, kaj vas bremeni in da si preprosto želite nekoga, ki ga imate radi in je ob vas. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete in pomagal vam bo, da odprete srce najprej sebi, nato ga lahko odprete tudi za druge.

Strelec

Angel Optimizma vas danes usmerja, da prevzamete odgovornost zase. Z njegovo pomočjo boste lažje uresničili nove ideje in se o njih tudi pogovorili ter se odločili za spremembe, ki vam bodo pomagale, da se ustvarite nove temelje za prihodnost. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sledite svojim idejam.

Kozorog

Angel Zraka vam bo danes pomagal v sproščenem načinu dojemanja samega sebe. Da se začne vse okoli vas dogajati bolj sproščeno, lahkotno, harmonično in ljubeče, morate samo sprejeti ljubezen in spustiti nadzor. Pri tem vam bo v pomoč vaš dnevni Angel, ki vas vodi in usmerja, da zaživite bolj svobodno in sproščeno.

Vodnar

Angel Odločanja vas danes podpre v sprejemanju odločitev. Spremljajte situacije in aktivno sodelujte v vseh spremembah, da se le te čim hitreje realizirajo. S tem si boste ustvarili večje zaupanje drugih in pridobili na svoji moči, da se življenje obrne v pravo smer.

Ribi

Angel Sprejemanja vas danes usmerja, da se osredotočite na svoje dobre kvalitete. Z njegovo pomočjo se boste lažje kreativno posvetili temu, v čemer ste dobri in si s tem pridobili zaupanje in podporo drugih in ustvarili nove temelje za nadaljevanje poti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.