Angelski dnevni horoskop za 29. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Ljubezni vas danes vabi v svoj objem. Izpustite vsa pričakovanja in se predajte energijam dneva, da vam pokažejo pot, ki vas vodi v čutenje sebe in vseh lepot življenja. Vaš dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno, dnevno pokličete.

Bik

Angel Spreminjanja vam bo danes dal podporo, da naredite potrebne spremembe. Z njegovo pomočjo se boste lažje osredotočili nase in spustili vse omejitve, ki ste si jiih postavili, da bi ugodili okolici. S tem boste nakazali nove smernice za naprej in spremembe bodo sledile.

Dvojčka

Angel Lahkotnosti vam bo pomagal, da boste skozi današnji dan izhajali iz svojega notranjega prostora miru. Na ta način boste lažje ugotovili, kaj je tisto, kar vam daje zadovoljstvo in veselje in pokazale se vam bodo nove poti, ki vas vodijo do uspeha. S pomočjo vašega dnevnega Angela bo vse lažje steklo.

Rak

Angel Potrpežljivosti vas danes vabi, da se za trenutek ustavite. Čas je za opazovanje sebe in reakcij, ki jih imate na dogajanja v okolici. Zaprosite vašega dnevnega Angela za pomoč in vodstvo, da lažje spustite vse stare navade in vzorce in se življenje obrne v pravo smer.

Lev

Angel Novih začetkov vas bo aktiviral pri vsem, kar vam daje samostojnost in svobodo. Čas je, da se odločite, kam si želite peljati svoje življenje in se odprete novostim, ki se vam odpirajo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo podporo.

Devica

Angel Sproščenosti vas danes vabi k sproščenosti. Zadihajte v nove energije in lažje se boste izognili negativnim vplivom okolice in se osredotočili nase in svoje srčne želje. To vam bo okrepilo življenjsko energijo in pridobili boste na samozavesti in se lažje odločili na nadaljnje korake.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da sledite energijam dneva. Tako boste lažje dostopni za bližnje in se predali ljubezni ter sodelovali v doganju dneva. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pri tem vodil.

Škorpijon

Angel Komunikacije vas danes podpre, da skomunicirate vse tisto, kar ostaja nerešeno v odnosu z bližjnimi. Bodite iskreni do sebe in drugih, tako boste lažje sprejeli nove ideje in predloge, da se odnosi in posledično vaše življenje postavi na nove temelje.

Strelec

Angel Sprejemanja vam bo danes pomagal v lahkotnosti. Sprejmite njegovo podporo in lažje boste sprejeli sporočila, ki jih imajo za vas bližnji in okolica. To vam bo prineslo nove sveže energije, ki vam bodo na dolgi rok prinesle pozitivne spremembe.

Kozorog

Angel Moči vam bo danes dal moč in voljo, da se osredotočite nase. S sprejemanjem njegovih energij se boste lažje usmerili v pravo smer in uredili vse tisto, kar vas bremeni. To bo razbremenilo tako vaše misli kot čustva in postali boste močnješi v vseh pogledih. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Vodnar

Angel Akcije vas danes podpre, da naredite načrte za prihodnost. S tem se bodo začele odpirati nove poti, ki vas bodo dolgoročno vodile do uspeha. Vztrajajte in se ne odmikajte od svojih želja, da se vse skupaj sestavi v celoto in vam pokaže pravo smer. S podporo vašega dnevnega Angela boste uspeli.

Ribi

Angel Zaupanja vam danes pomaga pri odločitvah. Sprejmite njegovo podporo in prisluhnite intuiciji, da naredite premike v najbolj optimalno smer v tem trenutku. Danes še ni čas za korenite spremembe, sprostite se in počakajte na priložnosti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.