Angelski dnevni horoskop za 3. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes vodi v sproščenost. Na ta način boste lažje sodelovali z drugimi in kvaliteta energij marelične barve vam bo prinesla občutek harmonije, da skozi sodelovanje dobite odgovore na vprašanja in razrešite določene težave, kar vam bo pomirilo in sprostilo. 

Bik

Angel Zdravljenja vas danes vabi, da se mu predate. Zdravilne energije bele barve vas bodo osvežile in prinesle jasnost, da ugotovite, kaj morate opustiti, da se življenje obrne v pravo smer. Izkoristite današnjo podporo in sprejmite nove energije, ki vas bodo okrepile v čutenju sebe in drugih.

Dvojčka

Angel Komunikacije vas danes vodi v lahkotnost. S podporo energij roza barve boste lažje sodelovali z drugimi na način, da vnesete v odnose spoštovanje in razumevanje tako do sebe kot drugih, kar bo izboljšalo odnose in jih popeljalo na nov nivo sodelovanja. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lahkotnejše.

Rak

Angel Sreče vas bo objel in vodil skozi dan. Zdravilne energije zelene barve vam bodo v pomoč, da se veselite svojih dosežkov in izrazite čustva, ki se prebujajo v vas in pri tem ne pozabite na čustva bližjih. Povabite jih, da delijo srečo in zadovoljstvo z vami, kar bo pozitivno vplivalo na vse. 

Lev

Angel Sproščenosti vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in s podporo energij oranžne barve boste zadovoljno in sproščeno sodelovali v vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. Tako boste bližnjim dovolili, da se izrazijo in pokažejo točno takšne kot so. To vas bo vse zabavalo in sprostilo.

Devica

Angel Notranjega Miru vas danes nagovarja, da mu sledite. Opazujte druge in se ne zapletajte v njihove igrice, ampak ohranite fokus na sebi. Zadihajte v energije indigo barve, ki vas bodo pomirile, zbistrile in lažje boste sledili svojemu notranjemu miru. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Kvaliteta energij turkizne barve vas bo ohladila, a hkrati poživila, da boste ostali zbrani v sebi in se posvetili svojim željam. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Jasnosti vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo pomočjo in s podporo energij modre barve boste jasno in samozavestno prevzeli odgovornost za svoje misli in dejanja. To bo sprostilo vas in tudi vaše bližnje, saj bo vsem jasno, kaj se od koga pričakuje in kakšen doprinos ima vsak od vas.

Strelec

Angel Lahkotnosti vas danes podpre v izražanju sebe. Zdravilne energije rdeče barve vas bodo negovale, da se sprostite, spregovorite in preživite dan poln topline, ljubezni. Mogoče boste s tem zmedli vaše bližnje, a dovolite jim, da si vzamejo čas in se navadijo na te spremembe. 

Kozorog

Angel Iskrenosti vas danes vzpodbuja, da sprejmete nov način življenja. Kvaliteta energij srebrne barve vam pomaga pri osredotočenosti nase, da si priznate, kaj v tem trenutku potrebujete in se temu posvetite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in si postavite nove temelje za življenje.

Vodnar

Angel Svobode vas v današnjem dnevu vodi in usmerja. S sprejemanjem njegovih energij in energij zlate barve se boste z lahkoto umaknili od pritiskov okolice brez da komerkoli karkoli razlagate in s tem umirili napetosti v odnosih. To vas bo okrepilo v moči in ostali boste v svojih dobrih energijah.

Ribi

Angel Zadovoljstva vas bo danes podprl v sprejemanju vsega dobrega. Kvaliteta energij rumene barve vas bo okrepila v notranji moči, kar vam bo pomagalo, da ugotovite, kaj morate spremeniti, da si uredite življenje tako, da bo za vas najbolj optimalno.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot