Angelski dnevni horoskop za 3. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Lahkotnosti vas podpre v sproščenosti skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo se boste lažje odprli za nove energije, ki vam prinesejo pozitivne spremembe tudi na področju ljubezni. Jasno pokažite in izrazite, h komu je usmerjeno vaše srce.

Bik

Angel Reda vam skozi današnji dan pomaga, da ugotovite, kje potrebujete nov red in sistem, da začnete aktivno in bolj lahkotno sodelovati v odnosu do sebe. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli izzive življenje in uvedli nov red.

Dvojčka

Angel Spoznanj vas v današnjem dnevu vodi skozi reševanje odnosov na miren način. Sprejmite njegovo podporo in sledite sebi ter samo opazujte reakcije drugih. To vam bo prineslo pomembna spoznanja, ki vas bodo vodila do odločitev, ki bodo korenito spremenila življenje.

Rak

Angel Osvobajanja vas danes podpre in vam pomaga, da se osvobodite vseh nejasnosti v odnosih. S tem boste obudili svojo strast do življenja in sprostili vse dvome, ki jih v vas sproži okolica. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje.

Lev

Angel Delovanja vas skozi dan vodi, da zagovarjate svoje cilje in interese. To bo imelo pozitiven vpliv tudi na druge okoli vas in postavili si boste nove temelje na vseh področjih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Devica

Angel Spreminjanja vam danes pomaga pri aktivnemu delovanju v smeri pozitivnih sprememb. Sledite svoji intuiciji in se prepustite kreativnosti, da lažje vpeljete spremembe v življenje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ustvarjanja vam bo danes pokazal, koliko pozitivnega lahko sprejmete v življenje, če si zaupate. Vzemite si čas zase, saj ste tako najbolj ustvarjalni in pridete do najboljših rešitev v dani situaciji. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal ustvarjati današnji dan.

Škorpijon

Angel Ljubezni vas bo vodil skozi današnji dan. Na vas je ali sprejmete nove energije in se življenje prične odvijati v novo smer ali pa jo zanemarite in se tako odmaknete od čarobnosti življenja. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lahko sproščeno sprejeli nove energije ljubezni.

Strelec

Angel Sproščenosti vam bo danes v pomoč, da se razbremenite vse čustvene navlake, ki vam jemlje vašo življenjsko energijo. Pojdite med ljudi, se sprostite in opazujte svoje reakcije na vsa dogajanja okoli vas in jasno vam bo, kaj morate spremeniti ali opustiti.

Kozorog

Angel Izražanja vam danes daje podporo za jasnost in iskrenost. S tem boste odprli prostor za nove sveže energije, ki vam bodo v pomoč, da jasno skomunicirate vse, kar načrtujete. Pri tem vam bodo v pomoč tudi vaši bližnji. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela.

Vodnar

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal čez ovire. Z njegovo pomočjo boste danes lažje naredili prave korake v pravo smer in s tem pridobili zaupanje drugih. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil in usmerjal skozi dan.

Ribi

Angel Optimizma vam skozi današnji dan pomaga, da ohranjate vaš optimizem. Tako boste k sebi pritegnili pozitivne vibracije in dan bo poln lepih presenečenj, ki bodo okrepila vašo življenjsko energije, kar bo še okrepilo vašo pripravljenost na sodelovanje in sprejemanje vsega blagostanja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.