Angelski dnevni horoskop za 3. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL OBRAČANJA VASE vam omogoči prepoznati vse, kar vas vodi pri uresničevanju, da se z gotovostjo odločite za nove stvari. Ne pozabite na svoje srce. 

Bik

ANGEL STRASTI vas bo vodil čez svoje meje, pri tem boste ignorirali opozorila prijateljev in bližnjih. Samozavest bo dobila danes krila, pazite da škoda ne bo prevelika. 

Dvojčka

ANGEL SPREJEMANJA SEBE vam razodene talente in potenciale, zato poglejte svojo nenavadnost, poglejte tiste dele sebe, ki se jih običajno izognete. 

Rak

ANGEL DVOJINE vam danes pripelje družbo, ki ste jo pogrešali. Čutite, kako vas to motivira za dobre spremembe in vas odpre v občutek svobode in sodelovanja. 

Lev

ANGEL POGUMA daje moč za drugačno pot – spremembe so potrebne in prinašajo osebno svobodo, je pa potrebno nekoliko več komunikacije. 

Devica

ANGEL SODELOVANJA pokaže svojo moč in vas preseneti, kako je možno toliko več doseči. Vas to sprosti in boste lažje predali kontrolo življenju?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROŠČENOSTI poskrbi, da uspešno sledite svojim načrtom in se ne pustite zmesti okolici, ki ima stare informacije in funkcionira drugače kot vi. 

Škorpijon

ANGEL JASNOSTI dovoli sedaj, da natančno pokažete svoje namere. S tem postanete vidni navzven, ne pozabite pa, da komentarji in odzivi drugih niso najpomembnejše stvar na svetu. 

Strelec

ANGEL SPREMEMB vas osrečuje že s svojo prisotnostjo, dejanske spremembe pa rabite narediti na način, da se odvežete od okoliške stare družbe. 

Kozorog

ANGEL RAZMISLEKA želi, da pridete do točnih idej, kaj želite in kako do tega. Prej ne vstopajte v potrebne spremembe, da ne zrušite preteklih rezultatov. 

Vodnar

Optimistični boste in se vsega lotili prehitro, pa tudi preveč neposredno. Sodelujte z okoljem in naj vam življenje pokaže pravo hitrost za potrebne korake.  

Ribi

ANGEL PRETEKLIH IZKUŠENJ vas spomni na čas, ko niste sledili sebi. Posledica je bila, da so vas ljudje obremenili – zato se ne zapletajte več z istimi. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot