Angelski dnevni horoskop za 3. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vam bo danes pomagal, da se posvetite sebi. Podpora energij zlate barve vas bo vodila preko izzive današnjega dne. Tako boste ostali v miru in začutili svojo pravo strast, ki vam bo dala voljo in moč za nadaljne korake. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in mu sledite.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre v lahkotnosti. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela in podporo srebrne barve boste lažje sledili vsemu dobremu, kar vam prinaša dan. Tako boste pridobili na notranji moči in se odprli za pozitivne spremembe v življenju.

Dvojčka

Angel Podpore vas danes podpre, da se prepustite in mu sledite. Energije temno modre barve vas bodo usmerili vase in prišli boste do spoznanj, ki vas usmerile na povsem nov način razmišljanja in delovanja. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Optimizma vas vodi skozi današnji dan. Pozitivna usmerjenost, optimizem in zdravilne energije rumene barve vas vzpodbudijo, da začutite svojo pravo notranjo moč. Na ta način se boste otresli nemira in začeli drugače sprejemati sebe in druge.

Lev

Angel Odnosov vam bo danes v pomoč, da se postavite zase. Z njegovo pomočjo in podporo energij rdeče barve vam bo jasno, kaj morate spremeniti, da se umaknete od negativnih vplivov drugih in pri tem ohranite moč za spremembe, ki do za vas pomembne.

Devica

Angel Potrpežljivosti vam bo pomagal, da se sprostite in zadihate. Tako se boste lažje osredotočili nase in energije magente barve vas bodo ovile v mehkobo in vam pokazale nove poti. Zaprosite vašega dnevnega Angela za njegovo pomoč in dihajte v nove energije, da se stvari postavijo na svoje mesto.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vas danes podpre v spremembah. Zdravilne energije vijolične barve vas bodo osvežile in prinesle nove rešitve in ideje. S tem si boste nabrali novo svežo energijo, ki vam bo na dolgi rok prinesla pozitivne spremembe.

Škorpijon

Angel Sproščanja vas danes vabi k sproščenosti. Z njegovo pomočjo se boste lažje umaknili od drugih in tako ugotovili, kaj si pravzaprav želite in s podporo energij svetlo modre barve vse skupaj lažje realizirali. Sprejmite podporo in se samo sprostite.

Strelec

Angel Akcije vam do danes dal zagon in zdravilne energije oranžne barve vas podprejo, da začnete kreirati življenje tako kot čutite, da je prav in se pri tem ne ozirate na druge. Bodite aktivni, da se vse premakne v pravo smer. Naj vas pri tem vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Odločanja vas danes vabi, da sodelujete v vseh spremembah. Zadihajte v nove energije, da spustite vse staro, vse, kar vas drži na mestu. Pri tem vam bodo v pomoč tudi energije biserne barve, da lažje stopite na nov nivo zavedanja sebe in življenja. Sodelujte in dovolite, da se življenje postavi na novo.   

Vodnar

Angel Odnosov vam danes pomaga v sproščenosti. Z njegovo podporo boste lažje sprejeli določene odločitve

Angel Harmonije vam bo danes v pomoč, da uredite vse za vas pomembne stvari. Z iskrenostjo in podporo energij marelične barve boste vnesli nove, mehke energije v odnose z bližnjimi, kar vam bo pomagalo, da vzpostavite harmonijo in začnete s pozitivnimi spremembami tudi v širši okolici.

Ribi

Angel Sreče vas bo danes objel in vodil skozi dan. Ne glede na vse, kar se bo dogajalo, boste ostali mirni v sebi in čutili, da je vse točno tako, kot mora biti. Zdravilne energije roza barve vas bodo osvobodile vseh dvomov, vas zmehčale in vam pri tem pomagale.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot