Angelski dnevni horoskop za 3. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZDRAVJA vas usmerja v dejavnosti, kjer ne pretiravate in izčrpavate sebe. Morda vam bo domače, prijetno vzdušje najbolj odgovarjalo. Tudi zaradi ljubezni.

Bik

ANGEL LJUBEZNI vam ogreje srce in začutite, kako vam tudi dolga pot ni odveč, ko se gre zanjo. Saj veste, od sanjarjenja ne bo nič.

Dvojčka

ANGEL POZORNOSTI NASE vam pomaga prepoznati kaj je vam zares pomembno, da ne zapravljate svojega časa z navidezno pomočjo drugimi. Ne morete jih spremeniti.

Rak

ANGEL PREPROSTOSTI vam pomaga razumeti svoja čustva in mehanizme, zaradi katerih začnete komplicirati in se zapletati v pogovorih. Seveda, če ne želite več drame.

Lev

ANGEL HARMONIJE obogati ljubezenski odnos in vas okrepi za druge stvari, kjer potrebujete več moči. Sedaj je čas za izražanje svojih želja v odnosih.

Devica

ANGEL OBČUTLJIVOSTI vam želi pokazati kako pomembna so vaša čustva in občutki – odpre vam vrata do boljšega počutja in, ko sprejmete vse, tudi do optimizma.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL USODE vam odpre vrata za strast v življenju, za pestro dogajanje doma, kar utegne spremeniti marsikaj. Samski imate priložnost spoznati ljubezen življenja.

Škorpijon

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vam pomaga da dihate z življenjem in ne prehitevate dogodkov. Ne lotevajte se vsega naenkrat, da z nervozo ne prizadenete predvsem sebe.

Strelec

ANGEL LJUBEZNI vam skuša pokazat magičnost ljubezni – ne iščite zunaj sebe. Ni čudežnih receptov, ki bi padli z neba, je le ljubezen in odprto, predano srce. .

Kozorog

ANGEL POGUMA vam pomaga da sproščeno sledite intuiciji in svoji iskrenosti. Pripelje vas lahko do nove ljubezni, samske tudi do dolgo željenega partnerstva.

Vodnar

ANGEL SPROSTITVE vam pomaga sprostiti se v ljubezni – preprosto spustiti kontrolo in odpreti srce ne le miselno, ampak dejansko.

Ribi

ANGEL PRAVIH TEMELJEV pride, ko si želite realno pogledati nase in na okoliščine – saj je možno, da se niti ne prepoznate. V tem trenutku pa boste lahko začeli ustvarjat novo življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot