Angelski dnevni horoskop za 3. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Podpore vas danes podpre, da ohranjate pozitiven pogled nase in na vse, kar se dogaja okoli vas. Kvaliteta energij roze barve vam bo pomagala v optimizmu in tako boste lažje zbrani tukaj in zdaj, kar bo pozitivno vplivalo tudi na druge. 

Bik

Angel Sprejemanja vas bo usmerjal skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij vijolične barve boste ohranili nivo dobrih energij, ki vam bodo odprle nove priložnosti in nove poti. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel, večkrat čez dan se spomnite nanj.

Dvojčka

Angel Akcije vas danes podpre pri vseh spremembah. Kvaliteta energij rdeče barve vas okrepi v moči in vztrajnosti, da čimprej uredite vse tisto, kar še niste. To vam bo okrepilo zadovoljstvo in zaupanje vase, da si postavite nove temelje za prihodnost. 

Rak

Angel Spoznanja vas danes vabi, da ste osredotočeni nase. Na ta način in s  podporo energij srebrne barve boste bolj jasno videli, kje potrebujete spremembe, da se s tem odprete za vsa spoznanja in z več jasnosti odločite za najbolj optimalne rešitve, ki vam dolgoročno prinese večjo stabilnost.

Lev

Angel Odločanja vas danes vodi k spremembam. Bodite iskreni do sebe in sprejmite podporo energij rumene barve, da iz prostora notranje moči postavite meje drugim in spustite pričakovanja, ki jih imate do bližnjih. S tem si boste okrepili samozavest in odprli vrata v boljše življenje. 

Devica

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da se umaknete vase. S tem boste lažje spustili stara čustva in kvalitete energij temno modre barve vas bodo sprostile in vam prinesle svežino, da umirite svoje misli in se globinsko regenerirate. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Vztrajnosti vas bo danes aktiviral, da sledite svojim ciljem. S sprejemanjem energij indigo barve boste ohranili fokus na sebi in lažje sledili intuiciji, ki vas vodi do najbolj optimalnih rešitev v optimalnem času.  

Škorpijon

Angel Odnosov vam danes pomaga pri iskreni komunikaciji. Kvaliteta energij marelične barve vas podpre, da lažje postavite v osprednje sebe in se o vaših idejah pogovorite z drugimi. Tako boste vsi skupaj lažje sprejeli potrebne odločitve, ki bodo vam osebno prinesle več svobode in uspeh na vseh področjih.

Strelec

Angel Svobode vas danes vabi, da ste zbrani tukaj in zdaj. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve boste v objemu vibracije zadovoljstva lažje sledili svojim ciljem, se odmaknili od provokacij okolice in tako ohranili notranji stik in harmonijo.

Kozorog

Angel Harmonije vas bo danes popeljel skozi dan. Pomagal vam bo, da ostanete v svojih lepih energijah in zdravilne energije zlate barve vam bodo pripeljale še več podpore, kar vam bo pomagalo v napredku na vseh področjih. 

Vodnar

Angel Potrpežljivosti vas danes vabi k sodelovanju z drugimi. S sprejemanjem energij zelene barve se boste lažje sprostili, spustili pričakovanja in okrepili sodelovanje. Tako boste ustvarili prostor zaupanja, da greste skupaj čez ovire in se pripravite, da se spremembe pričnejo realizirati. 

Ribi

Angel Reda vas danes podpre, da vpeljete nov red in sistem, če želite dolgoročne pozitivne spremembe. Zdravilne energije turkizne barve vas bodo zaščitile pred vplivi okolice, da vam ne odmakne fokusa nase. Tako boste prišli do rešitev in se lažje organizirali po svoje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo prinesel več sproščenosti in miru.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot