Angelski dnevni horoskop za 3. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL JASNOSTI sodeluje v prepoznavanju dobrih priložnosti in vas vabi, da se pravočasno odzovete. Tako si pred novim letom že odprete pomembne poti.

Bik

ANGEL ZBRANOSTI vas danes vodi preko nenavadnih situacij, usmerja v previdnost in sproščenost ter pravi, da ne reagirajte na prvo žogo. Vdih, izdih in šele potem odreagirajte.

Dvojčka

ANGEL ODGOVORNOSTI vam danes kaže pot vase – spoznanje da drugih ne morete zaščititi pred dogajanjem ni prijetno, a vodi v pravo pot, mimo nepotrebnih zapletanj.

Rak

ANGELSKA POMOČ in podpora vas čakajo in vabijo v zdravljenje in celjenje čustvenih ran. Opazovanje občutljivih reakcij v pogovorih pomaga razčistiti situacijo in se odpreti za rešitve.

Lev

ANGEL USODE vam naklanja dobre priložnosti in stvari. Vabi vas v sproščeno sprejemanje novega življenja – jutri je Sončev mrk.

Devica

ANGEL IZRAŽANJA vam pomaga da pokažete svoje lastnosti in želje. Ob jutrišnjem sončevem mrku se zaustavite in na novo preglejte svoje delo in blagostanje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ZADOVOLJSTVA se krepi v vas in vas odmika od sprememb in premikov. Takole kot ste sedaj, vam je čisto ok za sedanji čas. Sobotni mrk pa bo vaš magnetizem še okrepil.

Škorpijon

ANGEL VZTRAJNOSTI sodeluje v spreminjanju temeljev – dovolite si oblikovati navade, ki vodijo v uspeh. Podpiral vas bo v vsem, kar vodi v dobre spremembe.

Strelec

ANGEL VESELJA pritegne v vašo družbo novosti in priložnosti in vas odpre za ideje , ob katerih se vaša moč in volja kar razbohotita.

Kozorog

ANGEL SPROŠČANJA je ključen za odpiranje praktičnemu življenju. Pomaga vam opustiti negativne misli in pričakovanja ter pokaže izhod iz finančne zagate..

Vodnar

ANGEL ODGOVORNOSTI vztraja v vaši družbi in ne bo vam uspelo obrniti mu hrbta – čas je da se mu predate in vzamete svojo vlogo v svoje roke.

Ribi

ANGEL OBILJA prihaja do vas, a brez odgovornosti zase ne gre. Sprejmite svoje želje, čas je za iskrenost do sebe in realnost v situaciji. Prihodnost je v vaših rokah.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot