Angelski dnevni horoskop za 3. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Svobode vas danes podpre v čutenju sebe. Kvaliteta energij srebrne barve vas poživi, a hkrati prinese nežnost, da začutite v odnosih najprej sebe in šele potem odreagirate navzven. Tako boste povabili srečo v svoje življenje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vzpodbuja.

Bik

Angel Sproščenosti vam bo danes v pomoč, da ste v odnosu do sebe bolj sproščeni.  S sprejemanjem njegove energije in energij bele barve, ki vam prinese svežino, boste lažje zadihali in se posvetili tistim stvarem, ki vas veselijo in sprostijo.  Sprostitev v nove energije vam bo prinesla nova spoznanja o sebi.

Dvojčka

Angel Jasnosti vas danes vzpodbuja, da pogledate vase in ugotovite, kaj si pravzaprav želite. S podporo energij modre barve boste lažje ugotovili, kaj vam jemlje vaš čas in energijo in kje potebujete spremembe, da se vaše želje in ideje lažje uresničijo. 

Rak

Angel Odnosov vas danes podpre v novem načinu sodelovanja z drugimi. Zdravilne energije roza barve vas bodo umirile, kar vam bo pomagalo, da se ne zapletate v čustva drugih. S tem boste ostali v svoji moči in se odprli za pozitivne spremembe na vseh področjih. 

Lev

Angel Odločanja vas danes vodi, da se odločite zase. Na ta način in s podporo energij rdeče barve boste začutili moč, da naredite korenite spremembe. Lahko da zaključite kakšen odnos ali pa zaključite poslovno sodelovanje. S tem boste odprli nova vrata, ki bodo v vaše življenje pripeljala nove poti in nove ljudi. 

Devica

Angel Spreminjanja vas  danes vabi k iskrenosti. Priznajte si, kaj vas v trenutni situaciji pravzaprav bremeni in to izrazite, da spustite vse negativne misli, ki vas preganjajo. Žarki zlate barve vas bodo okrepili v moči in trdnosti, da to zavestno naredite in se odprete za spremembe, ki vam jih prinaša življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Motivacije vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij rumene barve boste z navdušenjem pričeli realizirati nenavadne ideje in zamisli. Prav nič vam ne bo več mar za mnenja ali reakcije drugih, saj vas vaš dnevni Angel podpre pri novem načinu razmišljanja in delovanja.

Škorpijon

Angel Intuicije vas danes vabi, da mu zaupate in sledite. S sprejemanjem njegovih energij in energij indigo barve se boste lažje odprli sebi in stvarem, ki vas veselijo, kar bo izboljšalo vaše počutje in okrepilo moč za nadaljnje korake. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Spoznanja vas danes vodi k predanosti sebi. Na ta način boste lažje ugotovili, kaj vas odmika zadovoljstva in s podporo energij vijolične barve, ki vam prinesejo mir, prišli do pomembnih spoznanj o sebi in drugih. To vas bo vzpodbudilo, da se odločite zase in naredite določene spremembe.

Kozorog

Angel Akcije vas danes podpre, da se posvetite sedanjosti. Zdravilne energije oranžne barve vam bodo pomagale, da se osvobodite starih čustev in sodelujete v vsem, kar vam življenje prinaša. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da se začne življenje premikati v novo smer.

Vodnar

Angel Samostojnosti vam bo danes pomagal, da sprejemete določene odločitve. Žarki turkizne barve vam bodo v podporo, da se umaknete vase in na ta način lažje pogledate na stvari iz vseh zornih kotov. Tako se boste lažje organizirali in naredili načrt, ki vas bo vodil do uspeha.

Ribi

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal do novega načina razmišljanja. Na ta način se boste lažje odmaknili od vplivov drugih in s podporo energij zelene barve, ki vam prinese sproščenost in mir, prenehali za neuspeh v odnosih iskati napake ali krivdo v sebi. Tako boste lažje prepoznali nove priložnosti za večji uspeh na vseh področjih.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.