Angelski dnevni horoskop za 3. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Dobre volje vas vodi skozi današnji dan. Žarki rdeče barve vam bodo dodatno dvignili energijo in dobro razpoloženje se bo skozi dan samo stopnjevalo. Postavite sebe na prvo mesto in si privoščite nekaj samo zase. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Notranjega zdravljenja vam danes pomaga, da se osvobodite bremen preteklosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij roza barve, ki vas bodo pomirile, se boste lažje osredotočili nase in mu predali vse skrbi in dvome, da se zdravljenje začne. To vam bo prineslo več miru in trdnosti.

Dvojčka

Angel Motivacije vam danes preda voljo, da se usmerite v uresničevanje vaših želja. Zdravilne energije zlate barve vam bodo prinesle osvežitev in želja po izražanju in iskanju stikov se bo okrepila. Sprejmite podporo in pomoč prijateljev, ki vam bodo pri tem pomagali in vam odprli nove poti.

Rak

Angel Harmonije vas danes podpre v skrbi zase. S podporo energij modre barve, ki bo okrepila zaupanje vase, boste današnji dan posvetili vsemu, kar vas osrečuje. Tako se boste sprostili od vseh negativnih vplivov okolice in lahko da se celo zaljubite.

Lev

Angel Ljubezni vas danes objame in popelje skozi dan. Začutite njegove vibracije in kvaliteta energij srebrne barve bo blagodejno vplivala na vaša čustva, kar bo odprlo vaše srce, ki vas bo pokazalo, kaj si v tem trenutku želi.

Devica

Angel Akcije vas danes podpre, da se izpostavite. Na ta način boste drugim pokazali, da niste samoumevni in zdravilne energije rumene barve vas bodo vzpodbudile v izražanju  in spontanosti, kar bo pozitivno vplivalo na odziv drugih. Uspeh bo tako zagotovljen.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščenosti vam danes pomaga v povezanosti z drugimi. S sproščenostjo boste prišli do novih poznanstev in podpora energij turkizne barve vam prinese tudi oporo in podporo bližnjih, ki vam bodo pri tem priskočili na pomoč. Skupaj boste lažje našli optimalno pot, da dokončate, kar ste si zastavili.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da pogledate vase. Na ta način boste prišli do spoznanj, kaj vas pravzaprav muči in preprečuje vaš napredek. Zdravilne energije marelične barve pa vam bomo pomagale, da se poglobite vase in zaznate ovire, ki se postavljajo v vas ob določenih okoliščinah.

Strelec

Angel Zbranosti vam danes pomaga, da ohranite fokus nase. Kvaliteta energij indigo barve vas bo umirila in usmerila vase, da ohranie zbranost na začeto in se vse izpelje v vaše najvišje dobro. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vam bo kazal pot.

Kozorog

Angel Komunikacije vas danes vabi k sproščenosti. Na ta način boste tudi lažje sledili novostim in zdravilne energije vijolične barve bodo blagodejno vplivale na vaše čustveno stanje, kar vam bo prineslo mir in vas vodilo do sprememb in dolgoročno pozitivno vplivalo na vsa področja.

Vodnar

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da aktivno sodelujete v dogajanju dneva. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij bele barve, ki vam bodo prinesle svežino, a tudi ponos, vam ne bo težko stopiti v ospredje. To vas bo povezalo z zanimivi ljudmi, kar bo še okrepilo vašo samozavest.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre v sprememah. Odločite se zase in s podporo energij zelene barve, ki bodo pregnale vse napetosti in vam prinesle več skladnosti, se vam ne bo težko izpostaviti v javnosti. To vam bo prineslo ogromno podporo drugih, ki jo sprejmite in si tako postavite nove temelje v življenju.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.