Angelski dnevni horoskop za 3. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Spoznanja vas danes vodi do novega načina sprejemanja življenja. Kvaliteta energij zelene barve vas bo pomirila, da boste skozi pogovore lažje sprejeli vsa tista spoznanja, ki vam bodo dala nov pogled na vaše odnose. To vas bo sprostilo in prineslo harmonijo v vaš vsakdan.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vzpodbuja k sodelovanju z bližnimi. Žarki rumene barve vas bodo okrepili v notranji moči in samozavesti, tako da boste lažje skupaj z bližnjimi preverili vse vaše ideje in zamisli.  Na ta način boste pridobili njihovo podporo, kar pa bo pozitivno vplivalo tudi na vaše intimno življenje. 

Dvojčka

Angel Strasti vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij rdeče barve boste sproščeno sledili dogodkom dneva.Okrepila se bo vaša seksualna energija, ki pa jo koristno porabite ali za ljubezen ali kreativnost, da začnete nekaj novega. Tako se bodo stvari začele odvijati na popolnoma nov način za vas.

Rak

Angel Počitka vas danes vabi, da poslušate sebe. Kvaliteta energij roza barve vas bo objela in skozi mehkobo boste lažje pogledali vsa tista stara čustva, ki prihajajo na plano. Tako boste spoznali, kaj vas ustavlja pri sprejemanju ljubezni in podpore drugih, da se vaše življenje končno lahko začne odvijati bolj sproščeno.

Lev

Angel Novosti vam danes pomaga do novega načina doživljanja sebe in drugih. S podporo energij marelične barve boste začeli drugače zaznavati vse, kar s edogaja okoli vas, kar vas bo na začetku zmedlo. Sodelujte in sprejmite vse novosti, saj vam bodo dolgoročno pozitivno koristile.

Devica

Angel Ljubezni vas danes vabi v svoj objem in zdravilne energije bele barve vas bodo popolno regenerirale, tako v mislih kot čustvih, kar vas bo vodilo v čisto novo smer. Ne glede na reakcije drugih, sledite svojemu srcu in se večkrat čez dan spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Samostojnosti vas danes vodi do sprememb. Sprejmite njegovo podporo, da se ne zapletete v energije okolice in zdravilne energije modre barve vam skozi zaupanje sebi pomagajo v iskrenivkomunikaciji. To vas bo aktiviralo h kreativnosti in v vas spodbudilo željo po drugačnosti.

Škorpijon

Angel Komunikacije vam danes prinese nove ideje. S sprejemanjem njegove energije in energije turkizne barve, ki vam prinesejo večjo iskrivost, boste lažje prisluhnili drugim in ugotovili, da so takšni pogovori lahko dobro izhodišče za nadrgajevanje vaših idej in zamisli. Sodelujte.

Strelec

Angel Fokusa vas danes podpre, da zaupate sebi. Vse ideje, ki jih imate za povečanje finančne stabilnosti, negujte in s podporo energij indigo barve, ki bodo spodbudile vašo domišljijo in individualnost, se boste usmerili na novo pot ne glede na podporo in pomoč bližnjih. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Akcije vam danes preda zagon, da se aktivirate in na ta način postanete drugim vzgled. Žarki oranžne barve vas podprejo v volji in pozitivnemu odnosu do življenja, kar vam bo pomagalo, da brez zadržkov naredite stvari po vaše in se tako premaknete iz starih okvirjev delovanja.

Vodnar

Angel Podpore vas danes podpre, da skupaj z domačini naredite načrte za prihodnost. S podporo energij srebrne barve, ki vam pomagajo pri ustvarjanju novega reda in sistema, boste intuitivno vedeli, na kakšen način izpeljati pogovor, da se sproščeno in na najbolj optimalen način vse skupaj odvije.

Ribi

Angel Novih začetkov vas danes aktivira, da se odločite, kaj želite v prihodnosti. Na ta način in s podporo energij zlate barve boste imeli motivacijo, da se odločite za novo izbraževanje ali krajše potovanje. To vam bo prineslo nove sveže energije in moč, da se postavite za svoje prioritete. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot