Angelski dnevni horoskop za 3. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Vztrajnosti vas bo danes pomagal pri premagovanju vseh težah. V tem trenutnem stanju lahko naredite načrte za prihodnost, ohranite pozitiven odnos do sebe in vsega ter vztrajajte. Povezujte se z vašim dnevnih Angelom, da vam pri tem pomaga.

Bik

Angel Sočutja vas danes podpre pri vašem sproščenem vedenju in odzivih na okolico. Pridobili si boste zaupanje in to vam bo dalo moč in pogum, ki ju izkoristite na poslovnem področju. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah in vam pomaga, da zaupate v vašo intuicijo, vaš notranji glas. Ne nasedajte provokacijam okolja in se ne vpletajte v tuje prepire, če vas vaš dnevni Angel vodi k vašemu notranjemu miru.

Rak

Angel Priložnosti vas danes podpira v spremembah glede vašega obilja, vaših financ. Ne skrbite za malenkosti, raje se odprite za večje priložnosti in svoje misli usmerite v to področje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo skozi današnji dan v pomoč.

Lev

Angel Hvaležnosti vas danes vodi skozi pozitivne spremembe, če si boste dovolili več časa zase, da se sprostite, uživate v vsem dobrem in ste hvaležni za vse, kar imate. S tem boste odprli svoje srce in vaš dnevni Angel vas bo vodil do pozitivnih sprememb.

Devica

Angel Miru vas danes vodi v naravo, da začutite svoj notranji mir. Okolica bo danes imela velik vpliv na vas, vi pa se boste lahko hitro vpletli v kakšen nesmisel. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela se boste lažje odmaknili od vsega nemira in ohranili zbranost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah vašega življenja. Pomagal vam bo uresničiti najbolj nore zamisli in z njegovo pomočjo boste naredili velike korake na poti še večjih sprememb, ki vas čakajo.

Škorpijon

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da naredite spremembe na poslovnem področju, kjer je videti, da se dolgočasite. Okoli sebe potrebujete ljudi, ki so kreativni, drzni in imajo željo po sodelovanju. Izrazite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pomagal pri uresničitvi.

Strelec

Angel Odnosov vas vodi k sodelovanju z vašimi bližnjimi, da skupaj ustvarite nove temelje. Sodelujte in skupaj uresničite želje, ideje, zamisli, kar vas bo vodilo tudi v sproščen način delovanja v vašen vsakdanu. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Sodelovanja vam bo danes pomagal, da se sprostite in sodelujete z drugimi ter spustite vaša pričakovanja in zahteve. Bodite danes opazovalec dogajanja in mogoče se vam določene stvari pokažejo v drugačni luči. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Vodnar

Angel Hvaležnosti vas danes vodi k bolj sproščenemu življenju, saj ste v zadnjem času veliko naredili in dosegli. Sprostitev v vašem domu vam bo zelo koristila, saj se boste tako umaknili od vplivov okolice. Večkrat čez dan pomislite na vašega dnevnega Angela, da začutite njegovo podporo.

Ribi

Angel Ugodja vas danes vabi, da se umaknete od vseh negativnih vplivov ljudi v vaši bližini. Na ta način boste lažje sprostili vaše misli in čustva ter se predali vaši lastni ustvarjalnosti in kreativnosti, kar vam bo prineslo veselje in pomiritev.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot