Angelski dnevni horoskop za 3. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas danes vabi, da se posvetite sebi. Ne jemljite stvari osebno in si jih tudi ne razlagajte po svoje. Ostanite v svojem notranjem miru in samo opazujte dogajanje okoli vas. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da se stvari postavijo na pravo mesto.

Bik

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal izboljšati vašo komunikacijo. Ne dovolite, da vas vaše zamere in vaš notranji svet umakne v samoto. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in začnite sprejemati sebe in druge, da se lahko energije obrnejo v vašo korist in se okrepi vaša samozavest.

Dvojčka

Angel Predaje vam bo pomagal odpreti srce. Danes lahko z njegovo pomočjo predate vsa stara neizražena čustva, kar vas bo notranje osvobodilo. Zaupajte in zaživite polno, srečno življenje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Rak

Angel Komunikacije vam daje vso podporo in vam pomaga pri iskrenosti. Tako boste sprostili napetost in okrepili odnose. Zdaj je čas, da naredite korak naprej in samo sledite vibraciji v okolici, da se vaši odnosi okrepijo.

Lev

Angel Odnosov vas danes podpre v jasnosti. Opazujte okolico in videli boste, komu lahko zaupate in komu ne, saj so v okolici ljudje, ki vam zavidajo. Ohranite skrivnosti zase in jih negujte, dokler se ne realizirajo. Večkrat na dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Devica

Angel Prilagajanja vam bo danes pomagal, da naredite korak za korakom do željenih sprememb v poslu. Na reakcije iz okolice ne reagirajte in počakajte na primeren trenutek, da lahko stvari izpeljete cim bolj lahkotno. S tem boste pridobili na samozavesti in prineslo vam bo pozitivne spremembe tudi na osebnem področju.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Razumevanja vas vodi skozi današnji dan v spoznavanju samega sebe. Svojo energijo uporabite zase in za vam drage ljudi, okolici pa jasno povejte, kje so vaše meje. Ne zapletajte se v razgovore in razlage, samo dovolite, da vas dnevni Angel vodi k temu, kar vas osrečuje.

Škorpijon

Angel Umika vas vodi, da se umaknete od drugih. Počnite stvari, ki vas veselijo, osrečujejo, z ljudmi, ki vas podpirajo in ob katerih se lahko resnično sprostite. Tako se boste lahko regenerirali in pridobili na življenjski moči, da se lahko stvari začnejo odvijati v pravo smer.

Strelec

Angel Akcije vam bo dal zagon, da naredite načrt vsega, kar želite in pri tem vključite tudi svoj prosti čas. To vam bo v pomoč pri delovnih obveznostih, da boste sproščeni, polni moči in uspešno realizirali vse cilje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Kozorog

Angel Harmonije vas bo vodil, da se umaknete od vseh negativnih dejavnikov, ki vplivajo na vas. S tem boste izboljšali svoje počutje, se notranje okrepili in vzpostavili nov nivo zavedanja samega sebe in drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas usmerja.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vas bo aktiviral pri vsem, kar boste načrtovali in vam dajal vso potrebno podporo, da izpeljete stvari in naredite temeljne premike za prihodnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da od vas odmakne ljudi, ki bi vam želeli povzročati težave.

Ribi

Angel Sproščanja vam danes pomaga, da skozi sproščenost dobite ideje in zamisli. Zapišite si vse, česar se spomnite, da vam bo v pomoč pri nadaljnjih korakih k uresničevanju svojih srčnih želja. Začnite že danes ustvarjati dobre stvari, da se življenje prične na popolnoma nov način.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.