Angelski dnevni horoskop za 3. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SKRIVNOSTNOSTI vam pomaga ohranit zase tisti del, ki ga ne želite izpostavljati. Strast vas pa z lahkoto popelje predaleč, tako da glejte, da se ne zagovorite. 

Bik

ANGEL ISKRENOSTI   v izražanju vas bodo spravili v zadrego. Prvotno niste vsega želeli odkriti, ker ste se v okolici, predvsem v službi bali zrušiti zaupanje. 

Dvojčka

ANGEL RESNICE vam edini omogoči dobro realizacijo vam pomembnih projektov. Imate dovolj poguma za iskrene pogovore, ki zajemajo tokrat vsa področja. 

Rak

ANGEL RAZMISLEKA vam vsekakor pomaga pri urejanju nekaterih preteklih stvari. Izogibajte se pretiravanju v čustvih, seveda se kdaj tudi niste najbolje odrezali…pa kaj? 

Lev

ANGEL LJUBEZNI danes posebej gleda na vas – odzivajte se na iskrice strasti in pustite, da se vse sestavi samodejno. Dajte ljubezni pravo mesto in si upajte odpreti srce. 

Devica

ANGEL STIKA Z ŽIVLJENJEM ne dopušča umikanja, pobega ali izogibanja. Nihanja bodo normalna, odločitve malce naporne, lažje pa dobite sliko, kaj si zares želite. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DOBRE VOLJE se v vas zbudi, ko vidite koliko podpore imate v okolici. Stvari vam lažje stečejo in počasi se na polno prebudite v svojo kreativnost. 

Škorpijon

ANGEL RAZMISLEKA  pomagajo prepoznati svoje iskrene namige. Četudi se o njih ne boste želeli pogovarjati z domačimi, pa se boste boljše počutili. 

Strelec

ANGEL IZBIRANJA med novostmi in srečo ali pa zagrenjenost pomaga videti, ali je bolje na videz naivno iti v novo situacijo ali pa na star, varen način ostajati v težkih energijah. 

Kozorog

ANGEL ZAVEDANJA omogoči vpogled vase, v svoje želje, da prepoznate koliko moči imate za svoje srečne odnose. Ne prelagajte na druge, raje si odkrijte svoje srčne načrte. 

Vodnar

ANGELu OPTIMIZMA sicer dopustite v bližino, kadar se gre za druge. Kaj če bi si dovolili pogledati skozi njegove oči situacijo doma in financ? Kaj če bi dovolili da vam še kdo pomaga? 

Ribi

ANGEL VEDENJA vam pomaga prepoznati pravi čas za izpeljavo svojih načrtov. Imate dovolj časa, da se pripravite na vse potrebno, vse ok pa je, če želje izrazite že sedaj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot