Angelski dnevni horoskop za 3. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel  Komunikacije vas danes vodi k aktiviranju vaših rešitev skozi dogovore. Ne dovolite, da vas umik od drugih umakne od pravih rešitev in boljšega življenja. Pogovorite se in sprejmite skupne rešitve. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte in se dogovorite.

Bik

Angel Sprejemanja vas v današnjem dnevu podpre pri sprejemanju odločitev. Razmislite, na koga vse vplivajo vaše odločitve in dejanja, preden ponudite svojo pomoč. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela se boste lažje pravilno odločili in s tem ugodili sebi in drugim.

Dvojčka

Angel Izražanja vas danes podpre v sproščenem izražanju. S tem boste osvobodili sebe teže preteklosti in omogočili, da se stvari rešujejo sproti, kar vas odpre pozitivnim spremambam v življenju. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem v pomoč, uporabite njegovo moč in svojo sproščenost.

Rak

Angel Zbranosti vam bo danes v pomoč, da zaupate sebi in se umaknete od negativnih vplivov okolice. Raje se posvetite delu kot pa da zapadete v diskusije, od katerih nihče nima koristi. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Lev

Angel Miru vas v današnjem dnevu vodi skozi reševanje odnosov na miren način. Sledite sebi in izhajajte iz notranjega miru in se pretirano ne ukvarjate z drugimi, saj ne boste ravno najboljša družba. Na ta način boste ohranili notranji stik in mir v okolici.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Bodite iskreni v besedah kot dejanjih in ne manipulirajte, da si ne pridobite sovražnikov, ki lahko močno zamajejo vaš položaj. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo pri tem usmerjal.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščanja vas danes vodi k sproščenosti v odnosih. Na ta način si boste napolnili vaše baterije in preprosto uživali v stvareh, ki vas veselijo. Drugi se bodo v vaši družbi počutili lahkotno in sprejeto, kar vam bo prineslo nove sveže energije in vas postavilo na nov nivo zavedanja sebe in življenja.

Škorpijon

Angel Podpore vam bo danes pomagal, da se osredotočite nase in se osvobodite starih navad. Ugotoviti morate, kje se vedno znova zapletate in v katero smer si želite. S tem boste lažje naredili potrebne spremembe, da se življenje začne odvijati v pravo smer in vam pripelje prave ljudi. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da se lažje odločite kam in zakaj. Z njegovo pomočjo boste danes lažje naredili prave korake v pravo smer in obdržali svoj nivo dobrih energij. Izkoristite njegovo podporo in uporabite svojo iznajdlivost, da se vam pokaže najbolj optimalna pot.

Kozorog

Angel Akcije vam do danes dal zagon, da uredite svoje načrte. Sodelujte z drugimi in uporabite moč vašega dnevnega Angela, da se pravočasno izrazite. Le tako se bodo ideje realizirale v pravo smer in lažje si boste postavili nov sistem, ki vas bo vodil do uspeha.

Vodnar

Angel Odnosov vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo se boste lažje posvetili drugim in tako dobili nove možnosti, da s tem okrepite tako sebe kot odnose. Če boste iskreni in pripravljeni na sodelovanje, se bodo odnosi popravili in poglobili.

Ribi

Angel Delovanja vas skozi dan vodi, da zagovarjate svoje cilje in interese tam, kjer je to potrebno. Tako boste prišli do pomembnih spoznanj glede sprejemanja obilja v vaše življenje. Imajte v mislih, da vztrajate pri teh odločitvah, saj boste lahko kasneje to pozitivno uporabili za svoj nadaljni razvoj.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot