Angelski dnevni horoskop za 3. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Podpore vam bo danes pomagal, da se osvobodite starih vzorcev in navad glede načina delovanja v odnosih. Ne izpostavljajte se po nepotrebnem, ampak samo opazujte dogajanje in prišli boste do novih spoznanj o sebi in drugih.  Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Bik

Angel Sproščanja vas danes vabi k sproščenemu načinu doživljanja življenja. Živite tukaj in sedaj, da začutite, kaj vse vam ponuja življenje. To vas bo okrepilo v čutenju in sprejemanju sebe in vašo bližino pritegnilo tudi druge, ki vam bodo sledili.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri spremembah, da opustite staro žalost. Sprostite se in sprejmite pomoč drugih, da spet začutite svojo strast in ustvarjalnost, ki vam bosta odprla vrata v boljše življenje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Rak

Angel Odnosov vam bo skozi današnji dan pomagal, da skozi odnose dobite potrebna spoznanja. Z njegovo podporo boste lažje sprejeli odločitve in naredili spremembe,  da spustite navezavo na druge in dovolite, da vsak sam odgovarja za svoja dejanja.

Lev

Angel Samostojnosti vam bo danes v podporo, da se osredotočite nase. Pomagal vam bo, da se lažje predate stvarem, ki so za vas pomembne in vse ostalo spustite. To vam bo pomagalo pri notranji sprostitvi in lažje boste razrešili stvari, ki vas bremenijo.

Devica

Angel Počitka vas danes vabi k počitku. Tako boste lažje sprostili težke misli in se umaknili vplivom okolice. Vse skupaj bo pozitivno vplivalo na vaše počutje in vam prineslo sveže energije, da se regenerira tudi fizično telo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vam prinesel sporočilo. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela se boste lažje odzvali na povabilo partnerja ali simpatije, kar bo okrepilo vašo življenjsko energijo in ne bo vam težko izraziti svoja čustva. Sodelujte v dogajanju dneva.

Škorpijon

Angel Vztrajnosti vas bo danes aktiviral v vseh aktivnostih, da ustvarite nove trdne temelje. Z njegovo pomočjo se boste lažje postavili zase in vztrajali pri odločitvah, kar bo okrepilo zaupanje drugih in vse se boste z lahkoto dogovorili.

Strelec

Angel Reda  vam bo skozi današnji dan pomagal, da temeljito spremenite vaš način dela in komunikacije. Zadihajte v nove energije, da dobite ideje, kako vzpostaviti nov sistem, ki ga nujno potrebujete, da se popravijo odnosi. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Kozorog

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal, da skozi iskrenost do drugih, razrešite vse odprte stvari, ki bremenijo vas in vaše odnose. Tako se boste sprostili in odprli za nove energije veselja, radosti in strasti, da se življenje obrne v pravo smer. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Vodnar

Angel Zbranosti vas bo vodil skozi današnji dan. Bodite osredotočeni nase in sledite temu, da čim prej opravite vse, kar je potrebno, da si zagotovite uspeh na poslovnem področju in si tako postavite trdne temelje. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje ohranili fokus na sebi.

Ribi

Angel Sreče bo danes z vami. Predajte se novim energijam, ki vas bodo osvežile, prenovile, bolj boste samozavestni, kar vam bo dalo moč za nove korake naprej. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vzpodbuja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.