Angelski dnevni horoskop za 30. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vas danes podpre v lahkotnosti izražanja. S podporo energij roza barve se boste odprli energijam ljubezni, nežnosti in izrazili svojo čustva osebi, ki ima posebno mesto v vašem srcu. Le ta se bo pozitivno odzvala, kar bo privabilo nove sveže energije v odnos. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Spreminjanja vas danes podpre, da aktivno sodelujete v vseh aktivnostih. S tem boste sprostili napetosti v odnosih in podpora energij zelene barve vam bo pri tem v pomoč, samo stopite po poti naprej in se veselite vsega, kar vam pride naproti. Naj vas vaš dnevni Angel pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Preboja vam bo danes v pomoč, da izrazite svojo resnico. S podporo energij indigo barve boste prišli do spoznanj o sebi, kar vam odpre nove poti in pripelje do vas nove ljudi. Pri tem spoštujte sebe in druge ter se sprostite v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela, da lahko naredite osebni preboj.

Rak

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da negujete svoj notranji mir. Tako boste lažje opustili stare vzorce načina obnašanja in s podporo energij vijolične barve vzpostavili harmonijo v sebi in odnosih. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas bo usmeril vase.

Lev

Angel Predanosti vas danes podpre, da začutite predanost sebi. Tako boste dan preživeli sproščeno in podpora energij oranžne barve vam bo v pomoč, da se postavite zase in pokažete, kdo ste, kaj znate in kaj si želite. Okolica bo na vse skupaj odreagirala pozitivno, kar bo okrepilo vašo notranjo moč.

Devica

Angel Svobode vas bo vodil in usmerjal skozi dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve, ki vas bodo objele in vam prinesle svežino, boste lažje začutili, kako pomembno je, da negujete ljubezen do sebe. To daje svobodo in harmonijo vam kakor tudi drugim in vam pomaga ustvariti harmonične odnose.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Novih začetkov vas bo aktiviral, da stopite iz cone udobja. Pokažite in izrazite svoje mnenje drugim in zdravilne energije zlate barve vam bodo predale potrebno moč, da stopite korak naprej in na vse skupaj pogledate z nove perspektive. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Uspeha vas bo danes podprl v vseh aktivnostih. Vse, kar ste dosegli do sedaj, naj vam bo vodilo za nadaljnje korake in podpora energij srebrne barve vas podpre, da sprejmete ponujeno pomoč in s tem začnete ustvarjati novo poglavje v življenju. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Akcije vam bo danes dal voljo, da dokončate in naredite vse tisto, kar ste dolgo časa odlašali. Zdravilne energije rdeče barve vas podprejo v moči in k vam privabijo ljudi, ki vam bodo v pomoč in podporo, da vse skupaj izpeljete na najbolj optimalen način za vas.

Kozorog

Angel Podpore vas danes podpre pri pozitivnih spremembah. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve boste lažje vzpostavili nov red v načinu prehranjevanja in se lotili rednih telesnih aktivnosti, da okrepite fizično telo in dvignete nivo življenjske energije.

Vodnar

Angel Fokusa vam danes pomaga pri usklajevanju in dokončanju projektov. Pri tem sprejmite ponujeno pomoč svojih bližnjih in zdravilne energije rumene barve vam bodo okrepilo notranjo moč in modrost, da vse postavite na pravo mesto in predstavite pravim ljudem, kar vam bo koristilo za naprej.

Ribi

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Vsa zunanja dogajanja bodo moteča za vas, zato se umaknite in podpora energij bele barve vas bo ovila v svežino, da jasno vidite celotno situacijo in s tem pridete do pomembnih spoznanj o sebi. Naj vas vaš dnevni Angel vodi k sprejemanju novega.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.