Angelski dnevni horoskop za 30. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL HARMONIJE vam nekaj sporoča. Kaj? Ne vsiljujte ga vsem doma, ne glede na to, kako močno si želite, naj zavibrira najprej v vas. Okolje vam bo to odsevalo.

Bik

ANGEL ODLOČANJA vam odpre širšo sliko in pomaga izbrati med novo potjo in preteklostjo. ZAčutite, česa ne potrebujete več in opazujte, kje vam je ljubše.

Dvojčka

ANGEL PREVIDNOSTI vam v odnosih pomaga preverit, preden na slepo zaupate. Vodi vas tudi v pogovorih, da drugi ne zlorabijo vseh vaših izjav.

Rak

ANGEL INTUICIJE želi pomagat in vodit situacijo, da ne pride do čustvenih vznemirjenj. Preteklost pri tem vodi v napačna predvidevanja – spustite ta težka bremena.

Lev

ANGEL RESNICE bo ostajal v ospredju v vseh odnosih in pomagal spremljati dogajanje. S tem se boste izognili nepotrebnim konfliktom. P.s. Tudi Ljubezen vas spremlja.

Devica

ANGEL RAZUMEVANJA situacije vam pomaga dojeti, kaj se dogaja v odnosih okrog vas, posebej tam, kjer bi radi ustvarili idilično harmonijo. Se morajo sami dogovorit?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SRČNOSTI vam bo pomagal v prvih korakih do vaše simpatije – odprite priložnost, da oseba odreagira na vaš šarm.

Škorpijon

ANGEL POZITIVNOSTI vam v pogovorih pomaga vztrajati na dobri poti, da z vsemi vpleteni lažje pridete do smiselnega dogovora za vse. Sprejmite vso podporo.

Strelec

ANGEL STRASTI vam ne pomaga pri jasnosti ampak zamegli razmišljanje. Vam bo lepo, nehote pa si lahko nakopljete težave, iz katerih vam bodo pomagali domači.

Kozorog

ANGEL SVOBODE vam pomaga prepoznati vzorce pametovanja in prepiranja, ki vas predvsem v službi držijo v preteklosti. Pomaga vam narediti korake naprej in osvoboditi stare vezi.

Vodnar

ANGEL RAZMISLEKA je nujno potreben, da naredite glede kariere pravo odločitev. Pri tem vas vodi tudi v usklajevanje z domačimi – dovolj je bilo težav.

Ribi

ANGEL SPROSTITVE vam koristi – okrepi dobro voljo in omogoči, da opazite priložnosti , ki vas čakajo za vogalom, pa jih še niste opazili.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot