Angelski dnevni horoskop za 30. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Jasnosti vas bo vodil skozi današnji dan. S podporo energij bele barve boste dan preživeli sproščeno, lahkotno in jasno vam bo, kaj si želite v prihodnost. Okrepilo se vam bo zaupanje vase, kar vam bo prineslo svežino v življenje in vas podprlo v novih začetkih. 

Bik

Angel Komunikacije vas bo danes podprl v iskrenosti. Vse se bo uredilo tako, kot ste si želeli in kvalitete energij roza barve vas bodo okrepile v nežnosti in mehkobi, da se izrazite iskreno iz prostora notranjega miru. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, da vam pokaže pravo pot.

Dvojčka

Angel Harmonije vas bo danes objel in vam pomagal, da spustite vse navezave, ki vam jemljejo moč in pogum. Zdravilne energije marelične barve vas pri tem dodatno podprejo, da si tukaj in zdaj ustvarite nove pogoje in temelje za harmoničen dom. Začenja se dobro obdobje za vas, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Zadovoljstva vam bo danes pomagal, da se osvobodite starih vzorcev in navad. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela in oranžne barve bo vse skupaj lažje, pa tudi bližnji vam bodo pri tem v pomoč. Okrepili boste svoje počutje in spremembe bodo prinesle tako vam kot tudi domačim veselje in zadovoljstvo. 

Lev

Angel Predanosti vam bo danes vodil, da ste zvesti sebi. Z njegovo pomočjo in podporo energij rdeče barve boste jasno pokazali, kaj želite in česa ne odobravate in nikomur ne boste dovolili, da vam pri tem oporeka. Postavite se zase, da si dolgoročno spremenite življenje na boljše.

Devica

Angel Reda vas danes vzpodbuja, da naredite določene spremembe. Zdravilne energije srebrne barve vas podprejo, da lažje postavite meje drugim in končno uredite stvari bolj globalno in dolgoročno. Tako se bo življenje začelo odvijati v smer, ki si jo želite. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes podpre pri pozitivnih spremembah. Kvalitete energij temno modre barve vas bodo vodili skozi sam proces uresničitve želja, bodite pa dovzetni za spoznanja in sporočila, ki vas utegnejo pozitivno presenetiti in spremeniti sam cilj. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Umika vas danes vabi, da se posvetite sebi. Zdravilne energije turkizne barve vam bodo pomagale, da začutite notranji mir in zbistrite vaše misli, da se lažje pokaže, katera pot je v tem trenutku najbolj optimalna za vas. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da vam pokaže, kako lahkotno pridete do cilja. 

Strelec

Angel Odgovornosti vam danes daje podporo, da prevzamete odgovornost zase. S tem boste sprostili odnose z bližnjimi in s podporo energij rumene barve izhajali iz prostora notranje moči, da se pokaže jasna slika, kaj je dobro za vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Kozorog

Angel Sprejemanja vas danes podpre v lahkotnosti. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela in s podporo energij vijolične barve boste prišli do spoznanj, kaj je potrebno spremeniti, da se odprete za nove priložnosti in postane življenje sproščeno in ga živite na polno. 

Vodnar

Angel Lahkotnosti vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij zelene barve, ki vas bodo objele in popeljale na lahkoten način sprejemanje sebe, boste naredili tudi prostor za nove ljudi v vašem življenju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Sodelovanja vam bo v današnjem dnevu v pomoč, da lažje sodelujete z drugimi. Izrazite svoje želje in kvaliteta energij zlate barve vam bo v podporo, da vi kreirate svoje življenje in s tem tudi določate meje drugim. S podporo vašega dnevnega Angela boste vedeli, kaj naredili. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.