Angelski dnevni horoskop za 30. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POGUMA vas danes spodbuja da se odprete za novo pot. Tudi ko čutite negotovost, je z vami, da lažje spustite počutje preteklosti in pogledate, kaj je novega.

Bik

ANGEL NOTRANJEGA MIRU vam bo pomagal narediti stvari bolj umirjeno. Pustite se presenetiti, kako učinkoviti ste, ko delujete iz notranjega miru – tudi vaše srce in telo vam bosta hvaležna.

Dvojčka

ANGEL KREATIVNOSTI vas vabi na nov način ustvarjati nove stvari. Dovolj je bilo vztrajanja pri starem, saj je vpliv na vaše zdravje negative. Okrepite samozavest z ustvarjanjem.

Rak

V času okrog sončevega mrka vam ANGEL PODPORE pomaga preit obdobje zmede, ko se ruši staro in na novo postavljate svoje celotno življenje. Spodbujal bo sproščenost in mir.

Lev

ANGEL DRUŽABNOSTI vas danes na polno podpre v dobrih odnosih, da optimalno dobro ravnate in spretno uporabite izkušnje preteklosti.

Devica

ANGEL SPROŠČENOSTI vam sporoča, da je čas da prepoznate, da kontrola vam že polzi iz rok, življenje pa postaja čedalje bolj zanimivo. A ni lepo kdaj tudi pozabiti na vsakdanje skrbi?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGELI SPREMINJANJA so ves čas okrog vas in odpirajo nova in nova vrata – sprosti se spreminja vse. Sedaj je čas da jasno in srčno izrazite svoje želje.

Škorpijon

Čas je za okrepitev telesa, s čimer pa spontano aktivirate ANGELE VESELJA IN MOČI. Okrepijo vam dobro razpoloženje in odprlo ponos nase in svoje spremembe.

Strelec

ANGEL NARAVE vas vabi v gozd ali park med visoka drevesa. Tu bodo občutki osame dobili drugačen pomen – dovolite da vas skozi občutljivost zdravijo.

Kozorog

ANGEL MAGNETNEGA PRIVLAKA vas zbuja v drugačno življenje – okrepi se seksualni privlak. Glavna sprememba bo od znotraj navzven – saj veste, da se začenja novo življenje.

Vodnar

ANGEL ZADOVOLJSTVA vas sprosti in omogoči, da odprete vrata spoznanjem. Hitreje boste lahko vse realizirali, kar vam aktivira voljo za nadaljnje sodelovanje.

Ribi

ANGEL POMIRITVE s sabo okrepi svoje delovanje in vam pokaže pot do pravih spoznanj. Sporoča vam, da so vaši bližnji čisto zadovoljni z vami – vaš stil življenja je vaša stvar.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot