Angelski dnevni horoskop za 30. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL KREATIVNOST vas vabi v življenje, kjer bodo imeli glavno vlogo v dejavnostih. Naklonjen je novostim, ki pa se jim sproščeno odprite in sprejemajte.

Bik

ANGEL ODLOČITVE vas naravna na tisto, kar je ta hip res pomembno, da se ne zgubljate v poplavi vseh idej in dosežete smiselne rezultate.

Dvojčka

ANGEL NOVIH IDEJ vam v sedanjo situacijo prinašajo novosti, da si uredite najbolj temeljne stvari. Lotite se svojega življenja sedaj, ko odnosi niso več na prvem mestu.

Rak

ANGEL HARMONIJE vam izpolnjuje želje, pri tem pa pomaga sprejemati tudi želje in cilje bližnjih in pritegne v vaše življenje potrebo po sodelovanju.

Lev

ANGEL SPOZNANJ odpre nov pogled, ki sprva ne bo prijeten. Tudi če se odmaknete iz družbe, boste čutili, da je vse ok. Sproščenost vas šele odpre za sodelovanje.

Devica

ANGEL POZITIVNE NARAVNANOSTI vas usmeri v iskanje optimalnih rešitev za vse, kar je na vaši listi želja za prihajajoče leto. Sodelujte z njim in ne iščite krivcev pri drugih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL FOKUSA NASE še vedno usmerja pozornost zgolj na vas in pomaga, da ne obljubljate drugim temveč čimveč časa preživite s sabo.

Škorpijon

ANGEL PRETEKLOSTI vam potrka na vrata, posebej tam, kjer ste pustili za sabo vezi. Čas bo, da sistematično uredite vse, kar vam ne pusti naprej – izmikanje tokrat ne bo rešitev.

Strelec

ANGEL SPREMEMB je neizbežno tu in čutili boste, da je čas za  iskrenost do sebe. Srčno sodelovanje v dogajanju je veliko bolj zanimivo kot star način delovanja.

Kozorog

ANGEL SPROSTITVE umika togost stare rutine in vas odpre za spremembe delovnih navad ter načina, kako ravnate z denarjem. Koliko se mu lahko predate?

Vodnar

ANGEL AKCIJE ne popusti – tudi ko bi že mislili da bo malo bolj mirno, ostajate dinamični, radovedni, komunikativni ter delovni. Vsaj tu in tam se spomnite na počitek?

Ribi

ANGEL NOVOSTI se ponuja na vsakem koraku – spodbuja vas, da začnete nekaj novega in se odprete optimizmu, navdihu in uspehu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot