Angelski dnevni horoskop za 30. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vas podpre v sproščenosti skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje regenerirali svoje fizično telo in se odprli za nove energije tudi na področju ljubezni. Jasno pokažite, h komu je usmerjeno vaše srce.

Bik

Angel Odnosov vas danes podpre, da lažje spustite svoja prepričanja in ostanete nevtralni v za vas težjih odnosih. Danes raje opazujte, kako se na vas odziva nasprotni spol, zanimivo bo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Samostojnosti vam daje podporo, da preverite vsa dejstva in stvari, preden se odločite, kaj je res in kaj ni. Nja vas okolica ne potegne v ogovarjanje, če vas vaš dnevni Angel vodi, da se sami opredelite in se odločite, v katero smer želite iti.

Rak

Angel Miru vas skozi današnji dan vodi in spodbuja, da se posvetite sebi. Ne obremenjujte partnerja s svojimi čustvi, dokler še sami ne veste, kaj je pravzaprav tisto, kar vas boli. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Ljubezni vam bo danes prinesel ljubezen. Na vas pa je ali jo sprejmete in se življenje prične odvijati v novo smer ali pa jo zanemarite. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lahko sproščeno sprejeli nove energije ljubezni.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes vzpodbuja, da se osvobodite starih zamer in razčistite, kar vas teži. Z iskreno komunikacijo in sodelovanjem boste sprostili notranjo napetost in ohranili dobre odnose. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, samo redno, dnevno sodelujte z njim.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Optimizma vam skozi današnji dan pomaga, da ohranjate vaš notranji mir in optimizem. Tako boste k sebi pritegnili tiste ljudi, ki se ob vas dobro počutijo in vas podpirajo. To bo še okrepilo vašo pripravljenost na sodelovanje. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem pomagal.

Škorpijon

Angel Resnice vam danes pomaga, da se soočite sami s seboj. Lažje si boste priznali, kje ste se v življenju zataknili in se povezali s svojim srcem in Dušo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se stvari obrnejo v pravo smer.

Strelec

Angel Izražanja vam danes daje podporo za iskren pogovor s partnerjem. S tem boste odprli prostor za ljubezen, lažje boste videli, kako naprej v odnosu in kako lahko vi pripomorete, da se stvari razrešijo pozitivno.

Kozorog

Angel Jasnosti vam skozi današnji dan pomaga, da ugotovite, kaj od vas odmika druge. Preverite svoje reakcije na ideje in mnenja drugih, kaj lahko vi opustite, čemu se upirate, da začnete enakovredno sodelovati v odnosih. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Vodnar

Angel Novih začetkov vas aktivira pri vsem, kar ste odlagali ali čakali na boljše pogoje. Nič se ne bo naredilo samo od sebe, zato sprejmite njegovo podporo in lažje boste začeli ustvarjati, kar si želite. Začutite notranjo strast do tega, kar vam je všeč in lotite se dela, da se čimprej uresniči. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Ribi

Angel Akcije vas danes vodi skozi spremembe življenja. Poskrbite, da vam drugi prisluhnejo in bodite iskreni do vseh. Jasno jim dajte vedeli, da ste v tem trenutku pomembni sami vi in se temu primerno začnite tudi obnašati. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.