Angelski dnevni horoskop za 30. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Miru vas danes vodi k umiku. To vas bo čustveno in fizično sprostilo in razbremenilo vseh negativnih vplivov okolice. Globinska sprostitev vam bo pomagala, da se zaveste, kako dragoceni v resnici ste. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pri tem pomagal.

Bik

Angel Razumevanja vas bo v današnjem dnevu vodil k temu, da umirite svoje misli. Lažje boste razumeli svoje občutke in zakaj tako burno odreagirate na določene ljudi in dogodke. Začnite spreminjati sami sebe, da se začne življenje odvijati v pravo smer. Vse je odvisno od vas. Sprostite se in sprejmite podporo.

Dvojčka

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil skozi dan. Zaupajte vase in ne jemljite stvari osebno. To vam bo prineslo notranji mir in okrepilo življenjsko energijo, da se podate na pot osvobajanja vsega, česar več ne potrebujete. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil, da vse steče lahkotno in spontano.

Rak

Angel Fokusa vam daje podporo, da sledite sebi. Ne glede na zunanje okoliščine bodite osredotočeni na svoje cilje in se vsega lotite iz svojega srčnega prostora. To bo od vas odmaknilo ljudi, ki vam niso naklonjeni in sprostil se bo prostor, kjer boste lažje uresničili srčne želje.

Lev

Angel Vztrajnosti vam bo danes dal moč, da uredite vse, kar ste si zadali. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje našli rešitve in si pridobili zaupanje ljudi, ki vam bodo priskočili na pomoč. To vas bo motiviralo in okrepilo življenjsko energijo, kar boste prenesli na vsa področja življenja.   

Devica

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal, da se sprostite in sprejmete vse novo, ki se vam ponuja. Z njegovo podporo se boste lažje aktivno vključili v vsa dogajanja in pri tem izrazili tudi svoje mnenje, ki bo pozitivno vplivalo na druge. To vam bo okrepilo samozavest in osvobodilo  notranje napetosti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas danes vodi pri širjenju dobre volje in ljubezni. Današnji dan izkoristite za druženje, veselite se novih dogodivščin in priložnosti. Tako boste lahko sprejeli  vso obilje in naredili pravo transformacijo.

Škorpijon

Angel Podpore vam danes daje podporo, da pregledate stare rezultate in ugotovite, kaj ste se pri tem naučili. To vam bo dalo nove temelje za naprej in tisto potrebno stabilnost, ki vam bo pomagala pri nadaljnjih korakih in da lažje sprejmete vse novo in neznano. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem podprl.

Strelec

Angel Zaupanja vas danes vodi in usmerja. Z njegovo podporo boste lažje vztrajali pri svojem in s tem podprli tudi druge, kar vam bo okrepilo notranjo moč in samozaupanje. Zaupajte v svoje odločitve in naredite korake naprej, da se življenje prične odvijati v pravo smer. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Sodelovanja vam bo danes pomagal pri sodelovanju z drugimi. Prenehajte komplicirati in se umikati v svoj svet. Raje se ozrite naokoli, da ne zamudite vseh priložnosti, ki vam jih ponuja življenje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Vodnar

Angel Počitka vas danes vabi k počitku. Naučite se uživati v svojih dosežkih in si vzemite čas, da se vse skupaj materializira v celoti. Na ta način se boste regenerirali, pridobili dolgoročno učinkovitost in novo energijo za nove dosežke. Dnevni Angel je lahko z vami tudi več dni, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Pozornosti vam bo pomagal, da se danes posvetite partnerju in bližjnim. Sprejmite nove energije in namenite sebi in njim potreben čas, da začutite družinsko srečo in podporo drug drugega. S tem boste sprostili napetosti in nezaupanje ter ustvarili nove temelje za skupno prihodnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.