Angelski dnevni horoskop za 30. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Nežnosti vas bo danes objel in vam pomagal pri komunikaciji v odnosih. Naj vas pritiski okolice ne odmaknejo od iskrenosti, ki izhaja iz vašega notranjega miru. Na ta način boste osvobodili sebe vseh pritiskov drugih in lažje boste zadihali. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel.

Bik

Angel Odnosov vam bo skozi današnji dan pomagal, da uredite vaše odnose in posledično svoje živjenje. Lažje boste sprejeli spremembe, ki jih morate narediti, da se sprostite in dovolite, da vsak sam odgovarja za svoje občutke in reakcije. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Dvojčka

Angel Zbranosti vam bo čez današnji dan v pomoč. Bodite osredotočeni nase, ne reagirajte na dogodke okoli vas, ki vas bi lahko zmedli in popeljali v burne reakcije. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje ohranili fokus na sebi.

Rak

Angel Srčnosti vam skozi današnji dan pomaga, da odprete srce tudi skozi vaše odnose. Z njegovo pomočjo se boste lažje sprostili in drugim pokazali, koliko vam pomenijo in jih s tem podprli. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil skozi ta proces.

Lev

Angel Podpore vam bo danes pomagal, da se osvobodite starih slabih navad glede delovanja v odnosih. Poslušajte svojo intuicijo in sledite idejam, ki vam odprejo nov nivo dojemanja vsega okoli vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Miru vas v današnjem dnevu vodi skozi reševanje odnosov na miren, sproščen način. Samo sledite sebi in se pretirano ne ukvarjate z drugimi, da se ne zapletete v neprijetne situacije. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vam danes prinese ljubezen in sproščenost. Odzovite se na povabilo partnerja ali simpatije, kar bo okrepilo vašo življenjsko energijo in lažje se boste predali veselju in strasti. Sodelujte v dogajanju dneva.

Škorpijon

Angel Samostojnosti vam bo danes v pomoč, da se osredotočite nase. Z njegovo pomočjo se boste lažje predali stvarem, ki so za vas pomembne in se na novo organizirali, da vzpostavite nov red in način delovanja, ki vam odpre nove poti v razumevanju sebe in življenja.

Strelec

Angel Komunikacije vas danes podpre v lahkotni komunikaciji. Optimistični in sproščenii boste, kar bo vplivalo na vse vidike življenja. Okrepilo bo sodelovanje z drugimi in vas podprlo pri nadaljnjih korakih življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sledite svojim idejam.

Kozorog

Angel Sproščenosti vas danes vabi k sproščenemu načinu doživljanja življenja. Živite tukaj in sedaj in izrazite svoja najgloblja čustva osebi, ki jo že dolgo časa opazujete. Zadihajte v nove energije in izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo in se odprite življenju na povsem nov način za vas.

Vodnar

Angel Prijateljstva vas danes vabi, da preživite čas s prijatelji. Ne bodite sami in se ne umikajte, pojdite med ljudi, poklonite jim svoj čas, da začutite nov val energije, ki vas bo podrl v pozitivnih spremembah. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, samo redno dnevno sodelujte z njim.

Ribi

Angel Strasti vas bo vodil skozi današnji dan. Ta nova energija vas bo osvežila, prenovila ter vam dala moč za dobre korake naprej. Samski odprite se za spremembe, vsi pa se predajte energijam dneva, ki vas vodijo na pot razcveta. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vzpodbuja.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.