Angelski dnevni horoskop za 30. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vas bo danes vodil v sproščen način življenja. Z njegovo pomočjo boste lažje sprejeli določene odločitve, ki bodo povezane z osebo, ki bo v vas vzbudila močna čustva. Pazite, kam usmerjate vašo pozornost, da si preveč ne zapletete življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Sprejemanja vam danes pomaga pri spremembah. Ne zapletajte se v družinske prepire, raje se posvetite sebi in svojim občutkom. Vaša pozitivna naravnanost in sproščenost bo pritegnila tudi druge, ki vam bodo sledili in lažje boste naredili skupne načrte za vašo prihodnost.

Dvojčka

Angel Umika vas v današnjem dnevu vodi k umiku. Umaknite se od okolice, da se izognite vmešavanjem v tuje probleme in rešavanje tujih težav in se raje posvetite sebi in svojim ciljem, da si ustvarite nove poti, ki vas popeljejo v boljše življenje. S pomočjo vašega dnevnega Angelo vam bo to lažje uspelo.

Rak

Angel Odgovornosti vas danes vabi, da prevzamete odgovornost zase in svoje počutje. Bodite v družbi ljudi, kjer se dobro počutite in ste sproščeni, saj vam bo to izboljšalo fizično kondicijo in lažje boste razbremenili svoja čustva in misli. Uživajte v vsem dobrem in s tem povabite nove energije v svoje življenje.

Lev

Angel Notranjega Miru vas v današnjem dnevu vodi do spoznanj, kaj je potrebno spremeniti, da se odprete sprejemanju pozitivnih energij. To vam bo pomagalo ustvariti nov red  v življenju, da se okrepi vaš ntranji stik in vaša moč. Posvetite se sebi in zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Predanosti vam danes pomaga v smeri pozitivnih sprememb. Z njegovo pomočjo boste lažje vnesli vse novosti v življenje in si s tem zagotovili boljše in lepše življenje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes podpre, da se posvetite sebi in uredite vse, kar vas ovira, da sproščeno zadihate. Zaključite stare zadeve in načrtujte nove, da se vam pokažejo nove priložnosti in najbolj optimalna pot, ki vas vodi na nov nivo zavedanja. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje izpeljali stvari do konca.

Škorpijon

Angel Odnosov vas vodi k sodelovanju z bližnjimi. Sodelujte in se odprite za njihove ideje in predloge ter skupaj naredite načrte, kar bo prineslo v odnose več veselja, razumevanja in nove trdne temelje za skupno prihodnost.

Strelec

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah doma. Zaključite s starimi navadami in vzorci ter se raje posvetite bližnjim in sprejmite njihove predloge, da se vam lahko odprejo nove poti, ki vas popeljejo v boljše življenje, kar se vam bo poznalo na vseh področjih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Kozorog

Angel Sodelovanja vam bo danes pomagal v sproščenosti. Sprostite se in si danes dovolite nežnosti in dotikov, ki bodo zmehčali vaše telo in pomagali pri sproščanju bremen preteklosti. Sprostite se, sodelujte in povabite nove energije, da vam pomagajo pri popolni transformaciji.

Vodnar

Angel Zaupanja vas danes vzpodbuja, da se sprostite in spustite vsa odvečna bremena, ki jih nosite. Včasih je potrebno le spustiti nadzor in zaupati, da se stvari odmaknejo od vas. Sprejemajte energije vašega dnevnega Angela in dovolite, da nov proces začne.

Ribi

Angel Sreče vas danes nagovarja, da mu sledite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in delite svojo srečo in dobro voljo naokoli. Na ta način boste naredili korake v smer, ki vam bo prinesla pozitivne spremembe in vam povečala vašo kreativnost in življenjsko energijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.