Angelski dnevni horoskop za 30. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ODPRTOSTI SRCA vas bo zbudil z občutkom pretirane občutljivosti. Lahko se vam bo zdelo, da vas nihče ne ceni, ne mara, ne vidi…poglejte raje v srce, kakšne talente ste tam skrivali. 

Bik

ANGEL NOVIH IDEJ ni navdušen nad vašim čakanjem in iskanjem nekoga, da namesto vas naredi stvari. Poglejte resnico, da na koncu ne ostanete sami.

Dvojčka

ANGEL PREVIDNOSTI vas odmika od stvari, ki jih ne poznate – če pa boste vseeno sodelovali pri neznanih novostih, bo pomagal preveriti vse potrebno, da se izognete nepotrebni škodi.

Rak

ANGEL RESNICE pomaga razjasniti vse potrebno v poslu, tudi svoje želje, čustva in kaj ste zares nameravali. Ni čas za umikanje – pokažite se.

Lev

ANGEL AKCIJE vodi vse, da se lotite urediti nejasnosti glede ljubezni – sedaj ste čustveno že dovolj pomirjeni, da vas pri tem spremlja jasnost. 

Devica

ANGEL PRETIRAVANJA vas bo zapeljal v pretirane skrbi in akcijo, da ne boste opazili, da se stvari lahko tudi same izpeljejo – kdo vam lahko dopove, da se sprostite in pustite druge, tudi oni zmorejo sami? 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ČUSTVENEGA POGUMA vam pokaže, da so vaša čustva gonilna sila dogajanja in da je čas za ukrepanje v tej smeri. Odprite se novemu obdobju. 

Škorpijon

ANGEL NEMIRA  vam danes ne bo ravno v pomoč – iskanje rešitev vas še globlje potunka in skušnjava narediti vse kar po svoje in na silo bo velika. 

Strelec

ANGEL RESNICE vam skuša pokazati, kje se zatikate in vedno znova pustite drugim, da vas vodijo – ne bo šlo po osebnih pričakovanjih, spoznanja pa se kar vrstijo. 

Kozorog

ANGEL REGENERACIJE vam pripravi čas za počitek, da se lažje potem lotite pozitivnih sprememb. Prestavite manj nujne zadeve, dogovorite se za ugodnejši čas. 

Vodnar

ANGEL MOČI pomaga komunicirati in izražati na način, da ostanete zvesti sebi, ne glede na odzive okolice, istočasno pa ste lahko dovolj uvidevni, da ne posegate čez mejo sebe

Ribi

ANGEL NAVDUŠENJA vas prežame, da komaj uspete skriti vse, kar ste pridobili. Skrivnostni boste do okolice in komaj čakali da vse skupaj spravite v realnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot