Angelski dnevni horoskop za 31. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov vas danes podpre, da se postavite zase. Z njegovo pomočjo in podporo energij modre barve boste lažje jasno izrazili svoje mnenje in vztrajali pri svojih odločitvah. Ne dovolite drugim, da vam vsiljujejo svoja stališča, če vas dnevni Angel vodi k osvobajanju od odnosov, ki vam jemljejo energijo.  

Bik

Angel Akcije vas danes vabi, da sledite sebi. Zdravilne energije oranžne barve vas podprejo v kreativnosti, kar vam bo dalo voljo in pogum, da uresničite vaše skrite želje. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela in lažje vam bo šlo.

Dvojčka

Angel Vztrajnosti vam bo danes dal voljo, da naredite načrte za prihodnost. S podporo energij rdeče barve boste lažje vztrajali pri dnevnih aktivnostih, ki vas vodijo k novemu boljšemu življenju in tako tudi bližnjim dalii vedeti, da je čas in prostor za vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vztrajajte.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da sprejmete določite odločitve. Z njegovo pomočjo in podporo energij indigo barve boste jasno sledili svojim ciljem in vztrajali pri tem, kar ste začeli. To vam bo okrepilo zaupanje vase in vas podprlo na vaši poti. 

Lev

Angel Sreče vas bo danes objel in zdravilne energije bele barve vas bodo osvežile, da se lahkotno predate dogodkom dneva. To bo pozitivno vplivalo tudi na bližnje, kar bo polepšalo dan tako vam kot drugim. Življenje bo dobilo nov smisel in vas podrlo v vsem, česar se boste lotili.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes vodi k lahkotnosti. Tako boste lažje krmali med vašimi željami in željami drugih, kvaliteta energij roza barve pa vas bo dodatno obdala z občutkom nežnosti in topline. Sprejmite današnjo podporo, da si ustvarite nove temelje na vseh področjih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Strasti vas danes podpre v zadovoljstvu. Z njegovo podporo in podporo energij srebrne barve, ki vam prinese potrebno svežino, boste vedeli, kaj morate spremeniti, da se življenje obrne v smer, ki jo želite. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Škorpijon

Angel Novosti vas danes vabi, da mu sledite. Na ta način in s podporo energij zlate barve boste lažje razmislili o sebi in svojih vrednotah. To vas bo aktiviralo v smeri, da opustite star način življenja in stopite iz cone udobja. Sprejmite podporo in dovolite, da se življenje dvigne na nov nivo.  

Strelec

Angel Iskrenosti vas bo danes aktiviral, da pridete do svoje moči. Zdravilne energije turkizne barve vas bodo umirile, a hkrati poživile, da se jasno in iskreno pogovorite z bližnjimi in tako pridete do moči za nove začetke. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite izzive, ki vam jih ponuja življenje.

Kozorog

Angel Sproščenosti vas danes vodi do pozitivnih sprememb. Kvaliteta energij rumene barve vam bo navdala z lahkotnostjo in radostjo, da si priznate, kaj čutite in kaj želite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se pokažejo rešitve in nove poti in se lažje odločite, kam želite naprej. 

Vodnar

Angel Presenečenja vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove podpore in kvalitete energij magente barve se bodo vaše želje uresničevale na nenavaden način, kar vam bo prineslo nove spremembe, sprostitev in več zadovoljstva.

Ribi

Angel Srčnosti vas danes podpre v iskrenosti. Zdravilne energije zelene barve vas bodo osvežile, da začutite svoje kvalitete in se pomirite s seboj. To bo pozitivno vplivalo na vaše počutje in lažje se boste zaupali svojim bližnjim. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja, ki vas pri tem usmerja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.