Angelski dnevni horoskop za 31. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sproščenosti. Na ta način boste lažje komunicirali z vsemi in s podpora energij roza barve vnesli sveže energije, kjerkoli se boste pojavili. Sprejmite podporo in naklonjenost okolice ter naredite korak naprej v odnosu do drugih. 

Bik

Angel Miru vas bo danes podprl, da ostanete v svojem notranjem miru. Zdravilne energije marelične barve vas bodo umirile in lažje boste počakali, da se stvari okoli vas postavijo na svoje mesto. Tako boste ugotovili, kaj vas pravzaprav moti, kaj želite in skladno s tem začeli kreirati svojo prihodnost.

Dvojčka

Angel Upanja vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pmočjo in podporo energij indigo barve boste lažje sledite svojemu notranjemu glasu in prišli do spoznanj, kako rešiti nastalo situacijo. Nobena kaša se ne poje tako vroča, kot se skuha. Sledite sebi in zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem podpre. 

Rak

Angel Sproščenosti vas danes vabi v svoj objem. S sprejemanjem njegovih energij in energij turkizne barve se boste lažje osredotočili nase in na to, kar želite še urediti v tem času. Pišite vse, česar se spomnite, kar vam bo v pomoč pri nadaljnjih korakih in lažje se boste sprostili in sodelovali v ostalih aktivnostih.

Lev

Angel Odnosov vas danes podpre v lahkotnosti. Kvaliteta energij bele barve vam prinese nežnost in svežino, kar boste vnesli tudi v vašo okolico in pritegnili k sebi še več ljudi. Tako boste prišli do zanimivih spoznanj o sebi, kar vam bo v pomoč pri nadaljih korakih v življenju. 

Devica

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Tako boste lažje razmslili o vsem, kar vam je prineslo to leto in s podporo energij rumene barve se boste okrepili v moči in dobili voljo, da naredite načrte za prihodnost. To vam bo sprostilo in pozitivno vplivalo tudi na vaše bližnje..

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Veselja vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij zlate barve boste ostali v svoji moči in harmoniji, kljub vsem pritiskom okolice in nič vam ne bo težko narediti. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da si vzamete čas zase. Na ta način boste lažje razmislili o tem, kaj si želite v prihodnosti in s podporo energij vijolične barve, ki vas bodo objele in vam prinesle mir in lahkotnost, lažje organizirali in naredili vse potrebno, da se začnejo stvari premikati v pravo smer. 

Strelec

Angel Komunikacije vas danes vabi, da mu sledite. Pri tem vas podprejo tudi energije oranžne barve, ki vam bodo prinesle občutke veselja, sproščenosti, lahkotnost in vse se boste dogovorili tako kot boste želeli. Ostanite pri tem in se osebno ne zapletajte preveč, saj vambo to  prinesejo dolgoročne rezultate.

Kozorog

Angel Akcije  vam bo danes dal zagon, da uredite za vas pomembne stvari. Zdravilne energije zelene barve vas bodo sprostile in kreativno se boste lotili načrtovanja sprememb. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se dvignete na nov nivo sprejemanja življenja.

Vodnar

Angel Resnice vam bo skozi današnji dan pomagal, da se odprete drugim. Sprejmite podporo energij srebrne barve, da uredite svoje misli in čustva ter pričnete komunicirati na način, da tudi poslušate in ne samo dajete nasvete. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela, se boste vsega lažje lotili in sprostili napetosti v odnosih.

Ribi

Angel Odgovornosti vas danes podpre pri spremembah. Pri tem vam bo v pomoč podpora energij rdeče barve, ki vas bo okrepila v moči in vitalnosti, da se posvetite uresničevanju vaših želja in ciljev. Delujte postopoma, da ohranite mir in zbranost in naredite korak k osebnemu preboju.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot