Angelski dnevni horoskop za 31. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL JASNOSTI danes dobro pokaže, kaj rabite narediti v teh dneh. Lahko, da boste na glavo postavili svojo filozofijo življenja ter zaživeli, kar pa domači podprejo.

Bik

ANGEL DOBRIH ODNOSOV vas na vseh področjih vodi v spremembe, najprej pa je dobro narediti doma tiste korake, ki vas povežejo in zbližajo?

Dvojčka

ANGEL KOMUNIKACIJE pomaga izraziti želje, misli, potrebe, karkoli. To vas odmakne od negativnih misli in težav z domačimi, ki jim pričakovanj ne poveste v celoti.

Rak

ANGEL VESELJA vam pomaga čisto pozabiti na vsakdanje tegobe, bremena in finančne cilje. Naj vas prevzame, sedaj je čas za to.

Lev

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vam pomaga počakati na pravi trenutek, da realizirate del svojih načrtov, pri tem pa tudi, da ne posegate v želje in navade drugih.

Devica

ANGEL JASNEGA IZRAŽANJA vabi v pogovore, kjer natančno izrazite sebe in sprostite pritisk v odnosih. Pokaže vam, koliko dobre volje sprožite v sebi in okolici.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL RAZMIŠLJANJA odstira vizijo prihodnosti. Ne obremenjujte se, če ste trenutno brez energije in navdušenja za realizacijo – vse rabi svoj čas.

Škorpijon

ANGEL OPTIMIZMA omogoči da se lotite svojega zdravja in dobrega počutja in vstopite v novo leto polni zagona zase. S čim začnete najprej.

Strelec

ANGEL VESELJA vas pospremi v današnje praznovanje, jasno pa vam pokaže, da je čas za pozitivne spremembe in sproščenost v življenju ter vas usmeri v dobro smer.

Kozorog

ANGEL ISKRENOSTI jasno pokaže, da brez njega ne gre – na preteklost niste več vezani, zato se odprite ljubezni. Saj bo sama našla najbolj praktično pot.

Vodnar

ANGEL NAVDUŠENJA vam ne pusti spati. Načrti in spremembe vas spravijo v akcijo, zato si naredite plan, kako do miru in sproščenega praznovanja.

Ribi

ANGEL STABILNOSTI ve, da imate dovolj časa, da se navadite na novo, dobro stanje.   Opazite pozitivne spremembe, da dojamete vse novosti in se bolj sproščeno odprete za sodelovanje z življenjem.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot