Angelski dnevni horoskop za 31. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Pozornosti vam danes pomaga, da sledite vsemu, kar se dogaja. Zdravilne energije modre barve vas podprejo v razumevanju in tako se boste lažje o vsem dogovorili in poskrbeli, da se vse stvari tudi uradno izpeljejo v vašo korist. Sodelujte.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da se prilagodite določenim situacijam. Kvaliteta energij bele barve vas globinsko sprosti, kar vam bo dodatno pomagalo, da pogledate na vsakega posameznika drugače. To bo v vaše odnose vneslo nove sveže energije in sprostilo nesoglasja.

Dvojčka

Angel Akcije vam danes preda zagon, da naredite določene spremembe. Kjer je potrebno narediti zaključke, jih naredite, kar je potrebno narediti na novo, pa začnite. Žarki oranžne barve vas bodo spodbudili v kreativnosti in veselju, kar vam bo vse skupaj olajšalo.

Rak

Angel Prijateljstva vas tudi danes vodi skozi dan. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij marelične barve, da začutite pravo moč sodelovanja in kaj vam podpora prijateljev lahko ponudi in omogoči. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da vam pokaže pot do sodelovanja in sprostitve. 

Lev

Angel Veselja vas vodi skozi današnji dan in kvaliteta energij roza barve vam skozi mehkobo odpre srce, ki vam pokaže, v katero smer si želi. Sodelujte in sprejmite le tiste stvari, ki vam prinašajo veselje in v vas spodbudijo upanje in optimizem za nadaljnje korake.

Devica

Angel Odločnosti vas danes podpre v jasni komunikaciji. S sprejemanjem njegove energije in energije indigo barve boste jasno sledili svoji viziji in si tako odprli nova vrata na vseh področjih. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Miru vam bo skozi današnji dan v pomoč, da se osredotočite nase. Ne zgubljajte več energije in moči za druge, sprejmite podporo energij zelene barve, ki vam pomagajo, da v vaš vsakdan vnesete harmonijo in tako zaključite s starim način delovanja. Tako boste lažje zadihali in se končno sprostili.

Škorpijon

Angel Odgovornosti vam danes pomaga, da sprejmete odgovornost zase in svoja dejanja. S podporo energij srebrne barve boste lažje vpeljali nov red in sistem, ki vam bo pomagal, da dokončate vse tisto, česar se izogibate. Tako boste prišli tudi do določenih rešitev in stvari izpeljali na najbolj optimalen način za vse vpletene.

Strelec

Angel Samostojnosti vas tudi danes podpre, da naredite nekaj zase. Sprejmite podporo energij rumene barve, da začutite radost in srečo ter se aktivno usmerite v vse tisto, kar želite imeti v življenju. Tako se bo okrepila tudi vaša notranja moč in domišljija, ki vas vodi v vse večji optimizem.

Kozorog

Angel Reda vas danes vodi k spremembam in zdravilne energije turkizne barve vam prinesejo osvežitev, da lažje ugotovite, kje izgubljate svoj čas in energijo. To spoznanje vam bo pomagalo, da naredite načrt in si popolnoma na novo organizirate življenje.

Vodnar

Angel Sproščenosti vas danes vodi do novih priložnosti. S sprejemanjem njegove energije in energije zlate barve boste imeli moč, da realizirate vse tisto, o čemer sanjate in kar si želite. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in izkoristite možnosti za osebni preboj.

Ribi

Angel Moči vas danes vabi, da se postavite zase in negujete vse tisto, kar je za vas pomembno. S podporo energij rdeče barve boste ob tem začutili strast in sebe postavili na prvo mesto, kar vam bo okrepilo življenjsko energijo in vitalnost. Sprejmite podporo, da si ustvarite lepše življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot