Angelski dnevni horoskop za 31. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vas bo danes vodil v sproščen način življenja. Dan preživite tako kot vam narekuje vaše srce. Privlačni boste za okolico, ljubezen, kar vam bo okrepilo življenjsko energijo in optimizem do življenja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Bik

Angel Lahkotnosti vas danes pomaga, da opustite vse slabe navade, ki vas ovirajo v čutenju lepote življenja. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela se boste danes lažje osredotočili nase in vse, kar je za vas resnično pommebno.

Dvojčka

Angel Iskrenosti vas danes vzpodbuja, da se izognete vsemu, kar vas odmika od iskrenosti. Zaupajte vase in se osredotočite le na tisto, v kar verjamete. To vam bo dalo podporo za sprejem blagoslovov v vaše življenje. Vaš dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, samo redno, dnevno sodelujte z njim.

Rak

Angel Prostnosti vas v današnjem dnevu vodi v globine vaših čustev. Kaj si želite v ljubezni in odnosih, je danes tisto vprašanje, ki vam bo pomagalo odkriti vaše najgloblje čustvene rane. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje vse opustili.

Lev

Angel Preboja vas danes aktivira v smeri transformacije življenja. Z njegovo podporo in sledenju sebi, če boste upoštevali vaše srčne želje, boste vzpostavili nov sistem, ki je za to potreben.  Ne oklevajte in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da se življenje prične razvijati v pravo smer.

Devica

Angel Odnosov vas danes vodi do sprememb, ki so potrebne za regeneracijo energij vašega doma. Lažje boste sprostili bremena preteklosti in jasno vam bo, kako želite naprej. Pri tem imate vso podporo družinskih članov.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spreminjanja vam skozi današnji dan pokaže, kje so potrebne spremembe v vaših odnosih. Tako boste lažje spoznali, kje ne postavite mej in se boste začeli bolj osredotočati nase in na svoje želje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pri tem v pomoč.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes vodi, da ne pozabite na bližje. Upoštevajte tudi njihove želje, če želite ohraniti dobre odnose ter se posvetiti skupnemu življenju bolj jasno in sproščeno. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se sprostite.

Strelec

Angel Izražanja vas danes podpre pri spremembah v medsebojnih odnosih. Če ste vezani, današnjo podporo izkoristite, da se izrazite in razrešite vse malenkosti, ki vas bremenijo v odnosu. Tako se zgodila osvoboditev v vaši notranjosti, pa tudi v energijah na drugi strani.

Kozorog

Angel Samostojnosti vam bo skozi današnji dan v pomoč, da se zavzamete zase in prenehate čakate na ugoden trenutek. Pokažite samoiniciativo, da ne zamudite priložnosti za lepše in boljše življenje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste našli optimalno pot, da se pokažete in zasijete.

Vodnar

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh vaših idejah, ki čakajo, da se uresničijo. Osredotočite se sedaj nanje, da se lahko v optimalnem času realizirajo. To vam bo prineslo nove, sveže energije, ki vam bodo pomagale tudi v odnosih in poslu. Sprostite se ob sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Ribi

Angel Akcije vas bo usmeril skozi spremembe življenja.  Z njegovo pomočjo boste lažje prišli do idej in zamisli, kar bo osrečilo tudi vaše bližnje. Čas je, da se aktivno podate v življenje in izrazite svoj interes. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot