Angelski dnevni horoskop za 31. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Spreminjanja vas danes podpre v jasni komunikaciji. Sprostite se, spustite malenkosti in odprite svoje srce za nove energije veselja in sodelovanja z drugimi. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu danes predajte.

Bik

Angel Ljubezni vas bo danes vodil k sproščenosti. Jasno se ali izrazite ali pa pokažite zanimanje za osebo, h kateri vas vleče vaše srce. Zadihajte v energije ljubezni, predaje in se odločite za lepše, boljše življenje.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Uresničite svoje obljube in uredite vse potrebno, da prepričate druge, da mislite resno. To vam bo prineslo stabilnost in nove temelje na vsa področja življenja. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje vse skupaj.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da zaupate in sodelujete pri vseh spremembah. Le te vam prinašajo nove možnosti za opustitev starih navad in razvad. Sodelujte z drugimi, da vam pri tem pomagajo in pokažejo nove poti. S sprejemenjem energij vašega dnevnega Angela boste imeli podporo, da to storite lahkotno.

Lev

Angel Srčnosti vam bo danes v pomoč, da se odločite za pot, po kateri vas vodi srce. Z njegovo pomočjo se boste lažje zaupali za vas zelo pomembni osebi in njen odziv vas bo prijetno presenetil. Naredite korake v novo smer, v smer osvoboditve in novega načina življenja.

Devica

Angel Podpore vam bo skozi današnji dan predal podporo, da se lažje osredotočite nase. Zmedenost v čustvih in mislih vas odmika od vaših ciljev, zato se sprostite in spustite nadzor, da se lahko začnejo stvari premikati v optimalno smer za vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predaje vas skozi današnji dan vodi, da se prepustite dogodkom dneva. Ne upirajte se energijam, ki vas vodijo do novih ljudi in novih spoznanj o sebi. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lahko sproščeno sprejeli nove energije ljubezni.

Škorpijon

Angel Moči vas bo danes usmerjal skozi dan, da ohranite fokus na sebi in uresničite svoje ideje in zamisli. Naj vas okolica ne umakne od ciljev, samo vztrajajtepri svojem  in se ne pregovarjajte. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi.

Strelec

Angel Premikov vas danes podpre v realizaciji vaših idej, ki vam bodo prinesle pozitivne spremembe. Osredotočite in odločite se zase, tako boste lažje prišli do novih idej in novih spoznanj, saj vas pri tem podpre vaš dnevni Angel.

Kozorog

Angel Odnosov vam danes pomaga, da lažje ugotovite, kaj morate spremeniti v odnosih. Iskrenost in komunikacija naj vas vodita, da se stvari razrešijo in se razbremenite vseh pričakovanj, tako iz vaše strani kot s strani drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Vodnar

Angel Nežnosti vas danes vabi v svoj objem. Z njegovo pomočjo se boste lažje sprostili in ugotovili, kaj ruši vas notranji mir in se ne boste več upirali pokazati svoje ranljivosti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil skozi ta proces.

Ribi

Angel Zadovoljstva vas danes podpre v sproščenosti sprejemanja življenja. Sprostite se in se odprite za Blagoslove in darila, ki prihajajo v vaše življenje. Naj vas pri tem vodi strast in veselje do novega. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami tudi dlje časa, samo redno dnevno ga pokličite.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.