Angelski dnevni horoskop za 31. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vas danes vodi k iskreni komunikaciji. Ne delajte prehitrih zaključkov in se posvetite drugi strani in sprejemajte. Lahko da boste pozitvno presenečeni. Dan je za druženje in sodelovanje, kar vam lahko prinese lepe trenutke v dvoje, če boste skomunicirali tisto, kar si želite.

Bik

Angel Sprejemanja vas v današnjem dnevu podpre pri lahkotnosti. Želja po potovanju, bo v vaše energije prinesla pozitivne spremembe, kar bodo opazili tudi drugi in vam posvetili več pozornosti kot ponavadi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in aktivno sodelujte z drugimi, s tem boste ugodili sebi in drugim.

Dvojčka

Angel Delovanja vas vodi skozi dan, da se postavite zase in zagovarjate svoje cilje. Če boste pri tem iskreni, vam bodo drugi v pomoč in podporo. Vztrajajte pri odločitvah in postavite stvari na novo, da se lahko začnejo pozitvne spremembe, ki vam bodo prinesle dolgoročne koristi.

Rak

Angel Zbranosti vam bo danes v pomoč, da zaupate sebi. Na ta način boste lažje ugotovili, kaj si želi vaše srce in kaj je za vas pomembno v tem trenutku. Tako se boste lažje organizirali, da se stvari postavijo na pravo mesto in vam pokažejo najbolj optimalno pot, ki vas vodi do notranje osvoboditve.

Lev

Angel Miru vas v današnjem dnevu vodi, da se umaknete od okolice in se posvetite sebi. Sledite sebi in izhajajte iz notranjega miru in ugotovoli boste, kaj morate spremeniti, da se začnejo stvari obračati v vaš prid. Na ta način boste ohranili notranji stik in mir v sebi in tudi posledično v okolici.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Z njegovo podporo in iskreno komunikacijo boste lahko uredili vse in naredili korake v pravo smer in osvežili odnose ter pridobili na samozavesti. Bodite iskreni in ne manipulirajte. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščanja vas danes vodi k sproščenosti do sebe in tudi drugih. Na ta način ne boste osebno odreagirali na stvari, ki se bodo dogajale v vaši okolici. Dovolite si preprosto uživati v vsem, kar vam življenje prinaša in tako se bodo tudi drugi v vaši družbi sprostili in vse se bo postavilo na nov nivo zavedanja sebe in življenja.

Škorpijon

Angel Odnosov vas bo vodil skozi današnji dan v spremembe, ki jih morate vpeljati v donose z bližnjimi. Z njegovo pomočjo se boste lažje posvetili drugim in se z njimi pogovorili, da se uredijo določena nesoglasja in tako vsi dobite nove možnosti, da s tem okrepite tako sebe kot odnose. Bodite iskreni in pripravljeni na sodelovanje, tako se bodo odnosi popravili in poglobili.

Strelec

Angel Priložnosti vas skozi današnji dan vzpodbuja, da se odločite zase. Določena nesoglasja, ki jih imate z bližnjimi, se bodo danes razrešila in tako boste dobili širši pogled na celotno situacijo in svojo vlogo v njej. Odločite se zase in sprejmite odgovornost za svoja dejanja in naredite načrte za prihodnost.

Kozorog

Angel Akcije vam do danes dal zagon, da uredite svoje načrte. Ne dovolite, da vam kdorkoli vnese dvome, vztrajajte pri svojih odločitvah in zaupajte vase. S podporo vašega dnevnega Angela in vašo močno željo po spremembah, se bodo stvari realizirale v pravo smer in vas bo vodile do uspeha.

Vodnar

Angel Uspeha vas danes podpre pri kreativnosti in ustvarjalnosti. To bo aktiviralo močne ideje in željo po ustvarjanju in s podporo vašega dnevnega Angela se boste lažje usmerili na pravo pot in naredili pomemben korak k nečemu novemu.

Ribi

Angel Ugodja vas vabi, da uživate v sprejemanju darov življenja in se ne upirate. Odločite se za dobre spremembe in skozi sodelovanje z drugimi, se vam bodo odpirali dobri pogoji in vse bo steklo brez težav. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.