Angelski dnevni horoskop za 31 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POGUMA vam da krila – in pomaga v čustvenem nihanju dneva. Vodi vas tudi v to, da sledite svoji intuiciji in ste dovolj pogumni, da naredite pravo stvar. 

Bik

ANGEL SAMOZAVESTI  vas obdaja, kam vas  najbolj usmeri? V flirtanje? Čutite kako privlačni ste, kakšen občutek moči vam da, vseeno pa pazite, da se ne prenaglite.  

Dvojčka

ANGEL NOTRANJEGA MIRU trka danes na vase srce. Poglejte, kako globoko mu odprete, saj ima neznansko moč poceliti tiste globlje rane, ki vas ženejo v trmo in umikanje. 

Rak

ANGEL  AKCIJE  vas bo vodil v prijateljstvih in tudi v poslu v dinamiko in vse kar je potrebno za uspeh. Pazite, da ne greste čez svojo mejo in naredite si večer miren – skuhajte kaj za svoje bližnje. 

Lev

ANGEL PRETEKLOSTI  v vas obudi potrebo, da se odprete zares novim potem – razmišljanje o življenju in smislu za naprej bo prineslo potrebne odločitve. 

Devica

ANGEL FOKUSA vas v današnjih situacijah reši pred neželjenimi reakcijami. Tudi če vas uspe kdo razjezit, ohranjajte fokus na rešitvi in ne na problemih. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ŽIVLJENJA  vam je naklonjen – resnično začenjate na novo in z lahkoto dokončujete začete projekte. Čas je za zadovoljstvo s sabo. 

Škorpijon

ANGEL USPEŠNOSTI  bo danes z vami in za polno sprejemanje njegove podpore se boste malo uikali od drugih ter spretno usklajevali svoje želje in način kako do njih. 

Strelec

ANGEL POGOVORA odpre pretekla čustva in pokaže na vse okoliščine, ki so vs takrat bremenile. Vodilo dneva je: čuti, ozavesti in spusti. 

Kozorog

ANGEL REDA bi vam rad pomagal ustvariti dobro rutino – lažje se sprostite in sprejemate sprotno življenje in dobro razmišljate, če vam čas ne pobegne za malenkosti. 

Vodnar

ANGEL ILUZIJ  se danes kar ne bo mogel odlepit – kar vas čustveno trenutno zadovolji. Se boste raje postavili na realna tla ali plačali ceno za vztrajanje v iluziji?

Ribi

ANGEL SREČE bo z vami, kar vam bo v veliko zadovoljstvo. V teh dneh e vam potrjuje dejstvo, da se začenja novo boljše obdobje. Celo življenje ste ga čakali, a ne? 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.