Angelski dnevni horoskop za 4. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov vas danes vodi v sproščenost. S sprejemanjem njegovih energij in energij roza barve boste lažje razumeli sebe in druge ter se predali novemu načinu sodelovanja tako s samim seboj kot drugimi. To vam odprlo nove poti do večjega zadovoljstva in uživanja v življenju.

Bik

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da se mu predate in zdravilne energije zelene barve vas bodo objele, da lažje sprejemete sebe z vsemi plusi in minusi. Bodite hvaležni za vse, kar imate in vso podporo, ki vam jo nudijo bližnji in se prepustite toku energij, da se razjasnijo določene stvari.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpre v razumevanju drugih. Sprejmite podporo energij marelične barve, ki vam bodo prinesle določena spoznanja in ne vztrajajte tam, kjer nima smisla in dovolite drugim svobodo, kakršno si želite tudi vi. Zuapajte v vodstvo vašega dnevega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Rak

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve boste lažje sledili svojemu ritmu in ritmu okolice ter naredili vse tisto, kar ste si zadali. Zadihajte v nove energije in dovolite drugim, da vam pri tem pomagajo. 

Lev

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da ohranite mir v sebi. Zdravilne energije vijolične barve vas bodo v tem še okrepile, saj vas bodo odprle za spoznanja in nov način delovanja. To vam bo prineslo mir, sprostitev in negativni vplivi drugih na vas ne bodo imeli učinka.  

Devica

Angel Umika vas danes vabi, da si vzamete čas zase. Zdravilne energije turkizne barve vam bodo pomagale, da spustite nadzor tako nad samim seboj kot drugimi in zbistrite vaše misli, da se pokaže, kje morate narediti spremembe, da se življenje postavi na popolnoma nov nivo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predanosti vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve se boste lažje posvetili sebi in stvarem, ki vas veselijo in vzpodbujajo vašo kreativnost. Tako boste pozabili na vse tiste, ki vam jemljejo vašo energijo in čas, kar vam bo dalo jasnost za naprej.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes podpre v iskrenosti. S podporo energij indigo barve boste lažje sprejeli odločitve, ki vam bodo pomagale opustiti stare navade, kar vas bo aktiviralo v vztrajnosti in iskrenosti do sebe in vseh vpletenih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas usmeri na pravo pot.

Strelec

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. S sprejemanjem njegovih energij in energij mavričnih barv se boste lažje predali najglobljim čustvom in našli način, kako sprejeti spremembe in jih vpeljati v vsakdan. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete. 

Kozorog

Angel Odločanja vas danes podpre, da se posvetite skrbi zase. S podporo energij zlate barve boste lažje opustili star način sodelovanja in delovanja, si vzeli čas in naredili načrte, kako prevzeti življenje v svoje roke. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Vodnar

Angel Reda vas danes podpre, da naredite določene spremembe. Pri tem vam bodo v pomoč tudi bližnji in s podporo energij rdeče barve boste uvedli nov sistem bolj globalno in dolgoročno, kar bo imelo vpliv na vse vpletene. Sprejmite podporo in sodelujte z vsemi.

Ribi

Angel Zadovoljstva vam danes daje pogum pri uresničevanju svojih želja. Podpora energij magente barve vas pri tem spodbujajo, dovolite si sanjati in kreirati življenje iz teh novih energij in tako se vam bodo odprle nove priložnosti in možnosti za lepše in boljše življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.