Angelski dnevni horoskop za 4. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Veselja vas skozi današnji dan usmerja in vodi. Z njegovo pomočjo in podporo energiij bele barve boste sijali v družbi drugih, kar bo izboljšalo vaše počutje in na življenje boste pogledali čisto z nove perspektive. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

Bik

Angel Novosti vas bo objel in vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje opustili stara prepričanja in energije rumene barve vas vodijo, da začutite notranjo moč in začnete odkrivati lepote življenja. Naredite korak naprej in si postavite nove temelje za prihodnost že danes.

Dvojčka

Angel Komunikacije vas bo danes aktiviral v iskrenosti. Izkoristite današnji dan in podporo svetlo modre barve, ki vas s svojo vibracijo nagovarja, da se izrazite jasno in iskreno. To vam bo prineslo pozitivne spremembe na vsa področja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in lažje vam bo šlo.

Rak

Angel Sodelovanja vam danes preda podporo, da se sprostite v sodelovanju z drugimi. Zdravilne energije zelene barve vam bodo pomagale videti, kje je vaše mesto v odnosih in kaj morate spremeniti, da bodo odnosi iskreni in ljubeči. Sodelujte in prisluhnite.

Lev

Angel Predanosti vam bo skozi današnji dan v pomoč, da sledite sebi in svoji intuiciji. Z njegovo pomočjo in podporo energij vijolične barve boste lažje zaščitili svoje interese in tudi ljudi, ki imajo v vašem srcu prav posebno mesto. To vam bo prineslo nova spoznanja in spremembe v osebnem življenju.

Devica

Angel Odnosov vam danes pomaga, da uredite vaše odnose. Podpora energij rdeče barve vam prinese potrebno trdnost in odločnost, da se jasno izrazite in s tem v odnose vnesete sproščenost in lahkotnost. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vnesete nov val svežine v odnose.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vas danes podpre v spremembah. Zdravilne energije vijolične barve vas bodo osvežile in prinesle nove rešitve in ideje. S tem si boste nabrali novo svežo energijo, ki vam bo na dolgi rok prinesla pozitivne spremembe.

Škorpijon

Angel Vztrajnosti vas danes podpre, da se osredotočite nase. Na ta način boste lažje sodelovali v novostih, ki vam jih prinaša življenje in zdravilne energije temno modre barve vam bodo prinesle potrebno jasnost v vaše misli, da dosežete zastavljene cilje.

Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Strelec

Angel Predanosti vam bo skozi današnji dan v pomoč, da ostanete predani sebi. Podpora energij oranžne barve vam prinese moč čutenja in sprejemanja sebe , kar vam bo pomagalo, da uredite odnose in postavite druge ljudi na njihovo pravo mesto. Sprejmite podporo dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Kozorog

Angel Nežnosti bo danes z vami, da spustite vsa bremena in težo preteklosti. Podpora energij marelične barve vam bo pomagala pri ohranjanju miru in s tem harmonije v sebi in v odnosu do drugih. Sprostite se in sprejmite vse novo, ki prihaja v vaše življenje.

Vodnar

Angel Ljubezni vam bo danes pomagal, da se predate svojim čustvom. Zdravilne energije biserne barve vas bodo objele v oblak vznemirjenja in strasti, sprostite se in samo uživajte. To vas bo notranje osvobodilo in lažje boste spustili nadzor nad seboj in drugimi.

Ribi

Angel Sprejemanja vas podpre v sodelovanju z drugimi. Z njegovo pomočjo in podporo energij mavričnih barv boste lažje skomunicirali tisto, kar želite in kaj potrebujete in tudi prisluhnili drugim. To bo okrepilo vašo samozavest in vas povezalo z drugimi. Odprite se sprejemanju, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.