Angelski dnevni horoskop za 4. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vam bo danes pomagal, da aktivno sodelujete v odnosih. Kvaliteta energij marelične barve vam bo prinesla potrebno svežino, da pokažete svoj interes in zanimanje za skupno delo, kar vas bo zbližalo z drugimi. S tem boste dobilii podporo drugih, kar bo okrepilo vašo samozavest in notranjo moč.

Bik

Angel Komunikacije vas danes podpre v odnosih z bližnjimi. S podporo energij oranžno rumene barve boste lažje izrazili svoje mnenje in ideje in to dovolili tudi drugim. Tako boste skupaj naredili načrte za prihodnost in povabili nove sveže energije v odnos. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vam danes pomaga pri sproščenem izražanju. Sprejmite podporo energij svetlo modre barve, da lažje izrazite svojo pravo resnice, vse, kar vas muči in teži in vse tisto, kar si želite. Tako se boste postavili na svoje noge in lažje sprejeli vso pomoč in spoznanja, da se začnejo vaše srčne želje uresničevati.

Rak

Angel Podpore vas danes podpre pri pozitivnih spremembah. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve boste imeli več jasnosti, da lažje preverite vsa dejstva in okoliščine, predno se lotite novih projektov. S tem ne boste naredili več napak iz preteklosti, ki so vas umikale v svoj svet.  

Lev

Angel Akcije vam bo danes dal voljo in pogum, da sprejmete vse, kar prihaja k vam. Zdravilne energije rdeče barve vas podprejo v moči in k vam privabijo še več novosti in ljudi, da vse skupaj izpeljete na najbolj optimalen način za vas. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje.

Devica

Angel Sprejemanja vas danes podpre v novostih. S podporo energij temno modre barve boste lažje naredili spremembe, ki vam okrepijo fizično kondicijo in s tem tudi notranjo moč, red, da pridobite potreben optimizem na nadaljnje korake naprej. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščenosti vas vodi skozi današnji dan. Začutite, kako lahko s tem, da ste zbrani v sedanjem trenutku, naredite veliko zase in s podporo energij roza barve boste lahkotno, v miru sledili željam svojega srca, da vas vodi in pokaže, kako lahko je narediti korake v novi smeri, če se le sprostite in sledite sebi, svoji resnici.

Škorpijon

Angel Novih začetkov vas bo aktiviral, da spustite vse staro, kar vam več ne služi. Odločite se zase in kvalitete energij magente barve vas bodo usmerile na pot sprememb, kar bo dolgoročno pozitvno vplivalo na vaše mišljenje in razumevanje sebe in življenja. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Preboja vas danes vabi v smer odločanja zase. Zdravilne energije rumene barve vas bodo navdale z veseljem in samozavestno se boste lotili vsega, kar si sedaj niste upali, ampak ste le hrepeneli in čakali na ugoden trenutek. Naj vas vaš dnevni Angel pri tem vodi.

Kozorog

Angel Zadovoljstva vas danes vabi, da se mu predate. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve boste začutili strast in voljo, kar vam bo pomagalo, da prevzamete življenje v svoje roke in naredite konkretne korake naprej. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Vodnar

Angel Počitka vas danes vodi k počitku. Kvaliteta energij vijolične barve vas bo pomirila, da lažje začutite harmonijo v sebi in iz tega prostora ustvarjate, kreirate in se veselite vsakega dne in vsake spremembe. S tem se boste tudi odmaknili od vplivov drugih, kar bo koristilo vsem vpletenim. 

Ribi

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih. S tem boste izboljšali svoje počutje in s podporo energij turkizne barve lažje vzpostavili notranji mir in se na novo organizirali, da si utrdite temelje glede materialnih stvari. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.