Angelski dnevni horoskop za 4. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre v iskrenosti. Na ta način boste lažje ohranili jasnost in s podporo energij marelične barve začutili, kaj v tem trenutku potrebujete, da se sprostite v sodelovanju s saboj kakor tudi drugimi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Bik

Angel Spreminjanja vam bo danes v pomoč, da lažje naredite določene spremembe. Sledite dogodkom dneva in s podporo energij srebrne barve se boste lažje na novo organizirali, da življenje dobi nov red. To vas bo sprostilo in vam dalo vec energije in veselja. 

Dvojčka

Angel Resnice vas bo usmerjal skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij modre barve boste bolj jasno in iskreno izrazili svoja stališča in pri tem tudi vztrajali. Tako se bo pokazalo, kdo je z vami in vas podpira in kdo ne. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel.

Rak

Angel Predaje vas danes vabi, da ostanete zvesti sebi in s podporo energij turkizne barve se boste pomirili in lažje sledili svojim čustvom in mislim, da drugim pokažete sebe točno takšne kot ste. To bo pozitivno vplivalo na vaše počutje, na vaš izgled in drugi vam bodo sledili.

Lev

Angel Umika vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij bele barve, ki vas bodo osvežile in prečistile tako vaš um kot čustva, se boste lotili načrtovanja svoje prihodnosti čisto po svoje. S tem boste postavili nove meje tudi v odnosih, ki vas izčrpavajo.

Devica

Angel Odnosov vas danes podpre, da spustite vsa pričakovanja, ki jih imate ali do sebe ali drugih. Kvaliteta energij zelene barve vas bo objela v mehkobo, da lažje odprete srce sebi in na novo zadihate. To vas bo globinsko sprostilo in vas vodilo v opustitev določenih navad in vzorcev. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščenosti vam danes pomaga, da vzpeljete v življenje nov red in sistem. S podporo energij zlate barve boste začutili moč in voljo, da naredite načrte za prihodnost in pri tem ne pozabite na svoj prosti čas, ki ga potrebujete, da se posvetite negi in skrbi za svoj efizično telo.

Škorpijon

Angel Veselja vas bo danes vodil skozi dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve, ki bodo v vas prebudile kreativnost, boste polni elana in vse se bo dogajalo v smeri tistega, kar želite doseči. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem usmerjal.

Strelec

Angel Podpore vas danes podpre, da pogledate svoje življenje in se odločite za določene spremembe. Zdravilne energije indigo barve pa vas bodo podprle, da sledite svojemu notranjemu glasu in sprejmete odgovornost tako za svoje msili, besede kot tudi dejanja. To vam bo odprlo nove poti in vas vodilo do novih ljudi.

Kozorog

Angel Hvaležnosti  vas bo danes objel in s podporo energij mavričnih barv boste zasijali tako navznoter kot navzven. Pohvale in podpora drugih vam bodo okrepile zadovoljstvo in hvaležni boste za vse svoje odločitve in dejanja. Tako boste osvojili dobre energije za napredek tako na osebnem kot poslovnem področju.

Vodnar

Angel Modrosti vas danes vodi skozi pozitivne spremembe. Pri tem vas podprejo tudi energije vijolične barve, ki vas umaknejo od negativnih vplivov drugih. To vam bo prineslo mir in vas odprlo za nova spoznanja, ki vas vodijo k odkrivanju vaših talentov. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Ribi

Angel Izražanja vas danes podpre v odnosih z bližnjimi. S sprejemanjem njegovih energij in energij rdeče barve, ki vas okrepijo v trdnosti in volji, boste lažje jasno in iskreno izrazili, kje si želite spremembe in na kakšen način želite, da vam pomagajo bližnji. To vam bo vsem prinelso dolgoročne koristi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.