Angelski dnevni horoskop za 4. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes vabi v svojo družbo. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij rdeče barve se boste danes okrepili v življenjski energije, kar vam bo dalo občutek nepremagljivosti. Sodelujte in se dogovorite vse, kar želite ali začeti na novo ali pa uspešno dokončati.

Bik

Angel Novosti vas danes podpre v vseh spremembah in kvaliteta energij indigo barve vam prinese jasnost v mislih in okrepi intuicijo, kar vas bo odprlo za nove ideje in zamisli. Sledite jim in naredite načrt za njihovo realizacijo. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lažje.

Dvojčka

Angel Dela vam danes pomaga, da se aktivno lotite svojega dela. Tako boste lažje sodelovali z drugimi in podpora energij modre barve vas bo umirila, da pri tem ohranite optimizem in potrebno dinamiko, kar vam bo prineslo uspeh in večjo svobodo.

Rak

Angel Miru vas danes podpre, da se osredotočite nase. Na ta način boste sprostili svoj um in zdravilne energije roza barve vas bodo zmehčale in dale oporo, da se ne glede na zunanje dejavnike posvetite sebi in priznate svoje srčne želje. To vam bo prineslo mir in sprostitev.

Lev

Angel Ljubezni vas tudi danes vabi, da se mu predate. Kvaliteta energij zelene barve vam bo prinesla mir, povečala vašo senzibilnost in nežnost, da si lažje priznate svoja čustva, ki jih imate do za vas pomembne osebe. Sprejmite podporo in sledite svojemu srcu.

Devica

Angel Komunikacije vas danes vodi k optimizmu. Sprejmite njegovo podporo, da se izrazite jasno in iskreno, pri tem pa vam pomaga tudi kvaliteta energij turkizne barve, ki vam poveča stik s svojo notranjostjo in vam okrepi moč, da vztrajate pri svojem.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da preprosto uživate v vsem, kar se vam ponuja. Dovolite, da vas objamejo zdravilne energije marelične barve, ki preženejo občutljivost in prinesejo občutek svobode, brezskrbnosti, kar bo v vašo bližino pritegnilo zanimive simpatije. Druženje in občutek pomembnosti bosta odgnala vse skrbi in pridobili boste na samozavesti.

Škorpijon

Angel Podpore vas danes vabi, da posvečate pozornost temu, kar počnete. Na ta način boste lažje dokončali začeto in s podporo energij bele barve, ki bodo spodbudile kreativnost in rast, boste pripravljeni sodelovati tudi z drugimi. To vam bo prineslo pozitivne spremembe, ki so še tako dobrodošle v vašem življenju.

Strelec

Angel Pozornosti vas danes vodi do določenih spoznanj. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve, ki vas bodo vodile v razmislek o vsemu, kar se dogaja okoli vas, boste prišli do ugotovitev, kdo vas resnično podpira in kdo ne. Tako boste vpeljali nov red in sistem v življenje, ki bo od vas odmaknil negativne vplive.

Kozorog

Angel Presenečenja vas danes vodi do pozitivnih sprememb. Kvaliteta energij rumene barve vam prinese optimizem in upanje, da razkrijete nove ideje, kar vas vodi do novih ljudi, ki pozitivno podprejo vaše ideje in pomagajo pri uresničitvi. Dovolite si sanjati in verjeti, da se življenje lahko obrne v pravo smer.

Vodnar

Angel Akcije vam danes preda moč in pogum, da se izpostavite. Na ta način boste sprostili vaše napetosti in podpora energij oranžne barve vam okrepi pozitiven odnos do življenja, kar vas bo sililo, da drugim predstavite odlične ideje. Tako boste dobili nov zagon za nadaljnje korake.

Ribi

Angel Prijateljstva vam danes vodi k lahkotnosti. Z njegovo podporo in podporo energij vijolične barve boste pregnali osamljenost in vsaka misel, beseda ali dejanje bodo na vas pozitivno vplivali, kar vam bo pomagalo do razbremenitve tudi na fizičnem telesu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.