Angelski dnevni horoskop za 4. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vas bo danes vodil k spremembam in vi boste z lahkoto sodelovali, če se  boste le aktivno lotili vsega, kar vas veseli. To pa pomeni, da je najbolj pomembno, da ste najprej iskreni do sebe, nato še do drugih.

Bik

Angel Izražanja vas danes podpre, da se izrazite takoj in ne ovinkarite. S tem boste osvobodili sebe in omogočili, da se stvari rešujejo sproti , kar vas odpre pozitivnim spremambam v življenju. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Dvojčka

Angel Sprejemanja vas v današnjem dnevu podpre pri sprejemanju pomembnih odločitev. Bodite strpni in se izrazite, samo tako boste lahko napredovali osebno kot tudi poslovno in se odprli za spremembe. Naj vas vodi vaš dnevni Angel.

Rak

Angel Lahkotnosti vas danes nagovarja, da sodelujete z njim, saj lahko na ta način odprete nove poti v vašem življenju. Naj vas vaš um ne ovira pri pozitivnih spremembah, odprite vsa svoja čutila za sprejemanje idej, mnenj in skozi lahkotno sodelovanje z drugimi dobre osvojili dobre energije.

Lev

Angel Poguma vas danes podpre pri pozitivnih spremembah na poslovnem področju, kar bo pozitivno vplivali na vaše finančno stanje. Vaš optimizem lahko načne nestrinjanje vaših domačih. Bodite strpni in zaupajte vašemu dnevnemu Angelu, ki vam bo dal pogum za naprej.

Devica

Angel Sproščanja vas danes vodi k sproščenemu načinu življenja. Na ta način si boste napolnili vaše baterije in se nagradili za vaše dosedanje delo. Uživajte v stvareh, ki vas bodo sprostile in vam prinesle novo, svežo energijo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Odločitve vas bo danes aktiviral, da se osredotočite na vaše želje in cilje ter se odločite, v katero smer si želite. Le tako se bodo zadeve začele uresničevati in aktivirala se bo podpora za čimprejšnjo realizacijo. Naj vas vaš današnji Angel vodi k pravim odločitvam.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah v vašem življenju. Sprejmite pomoč prijateljev, ki vas podpirajo in dovolite, da izrazijo svoje mnenje, ki vam lahko pride prav. Bodite odprti za spremembe in se jih veselite.

Strelec

Angel Zadovoljstva vas danes podpre pri vsem novem v vsakdanjem življenju. Z njegovo podporo boste lažje naredili korake v svet neznanega in se prepustili toku dogodkov. Čas je, da se osvobodite starega načina življenja in se pripravite na nove dogodivščine.

Kozorog

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da zaupate sebi, svoji intuiciji in odreagirate takoj na negativne vplive iz okolice. Če nekaj ni v skladu z vašimi načeli, tega ne sprejmite. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem v pomoč, uporabitenjegovo moč in svojo intuicijo.

Vodnar

Angel  Komunikacije vas danes vodi k aktiviranju vaših rešitev skozi dogovore in komunikacijo. Ne dovolite, da vas umik od drugih umakne od pravih rešitev in boljšega življenja. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte in se dogovorite.

Ribi

Angel Premikov vas bo danes podprl v vseh aktivnostih glede napredovanja ali novih poslovnih poti. Pokazale se bodo dobre smernice za naprej, lahko da vam pri tem pomaga tudi ženska, ki vidi vašo delavnost in zavzetost. Sodelujte aktivno in se sprostite v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.