Angelski dnevni horoskop za 4. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Harmonije vas bo danes objel in popeljel skozi dan. Vodil vas bo do ljudi, ki so vam v podporo, kjer se sprostite in umirite. To vam bo dalo voljo, da se posvetite tudi vašemu fizičnemu telesa, da se regenerira. Sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Sproščanja vas skozi dan vodi k bolj umirjenemu načinu življenja. S tem se boste odprli za pozitivne spremembe, dobili boste nove ideje in pokazale se bodo nove smernice v življenju. To vam bo prineslo veselje, kreativnost in okrepilo fizično telo, ki bo lažje zadihalo.

Dvojčka

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah. Bodite le iskreni do sebe in v vsem, kar počnete. S tem si boste okrepili zaupanje, podporo drugih in si odprli vrata v boljše življenje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki je lahko z vami več dni, samo pokličite ga in se mu zaupajte.

Rak

Angel Notranjega Miru vas skozi današnji dan vodi in spodbuja, da začutite, da ste sami odgovorni zase in za svoje občutke. S tem boste lahko spustili vso odvečno težo, ki vas veže v nekvalitetne odnose  in se notranje globinsko sprostili. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Lev

Angel Ljubezni vas vabi, da se s srcem odprete današnjemu dogajanju. Le tako lahko odnos s simpatijo preraste v kaj več, vezanim pa se obeta zanimiv dan, kjer ne bo manjkalo pozitivnih presenečenj.

Devica

Angel Razumevanja vas skozi današnji dan vodi k spoznanjem, ki bodo dolgoročno spremenila vaše življenje. Bodite odprti za vsa dogajanja in spustite skrbi o vaši popolnosti. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli nove energije in naredili korak k večjemu zavedanju sebe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Vztrajnosti vas bo danes aktiviral v vseh aktivnostih, da ustvarite nove trdne temelje za svoj posel. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste začutili tisto pravo ustvarjalnost, da uredite vse, česar se boste aktivno lotili, pomagal pa vam bo tudi pri nadaljnjih korakih.

Škorpijon

Angel Počitka vas danes vabi k počitku. Sprostite težke misli in način komuniciranja, sodelovanja in se odločite za dobre spremembe. Na ta način boste tudi globinsko sprostili in regenerirali vaše fizično telo. Popazite nanj.

Strelec

Angel Reda  vas bo skozi današnji dan vodil in vam pomagal, da temeljito spremenite vaš način dela. Pogovorite se z bližnjimi, da vam pri tem pomagajo, saj boste dobili ideje, kako vzpostaviti nov sistem, ki ga nujno potrebujete. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Kozorog

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal v iskreni in odprti komunikaciji. Če boste opustili pričakovanja in sodbe, se boste lahko o vsem mirno pogovorili in razrešili stvari, ki vas bremenijo. Podporo drugih vam bo pomagala, da se sprostite in stvari se bodo začele premikati.

Vodnar

Angel Sproščanja vas vodi skozi današnji dan. Tako boste lahko opustili vsa svoja negodovanja, ki škodijo vam in vašim odnosom. Cenite svoj čas in energijo in se sprostite, da si povrnete svojo pravo notranjo moč in pogum.

Ribi

Angel Samote vas vabi, da se danes umaknete v samoto in odvržete vsa negativna mnenja in prepričanja drugih. To vam bo pomagalo pri notranji sprostitvi, lažje boste prišli do novih idej in se pripravili na prihajajoče obdobje, da realizirate tisto, kar že nekaj časa načrtujete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.