Angelski dnevni horoskop za 4. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Resnice vas vodi do spoznanj o sebi. Z njegovo pomočjo boste lažje spoznali svoje rane in jih zacelili na način, da izrazite svojo resnico in ne skrivate, kaj si želite. To vas bo razbremenilo in lažje boste sodelovali z bližnjimi in okolico. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo vodil.

Bik

Angel Zaključka vas danes podpre v zaključevanju vsega iz preteklosti. Pomagal vam bo sprostiti vse zamere in razočaranja, samo dovolite mu in se ne upirajte. S tem se boste odprli za nove energije, veselja in radosti. Vzemite si čas zase.

Dvojčka

Angel Ljubezni vas danes prinesel ljubezen in bo poskrbel, da se boste prenehali upirati in dvomiti. To vas bo odprlo tudi za druge ljudi, ki jih danes okoli vas ne bo manjkalo in si bodo želeli samo vaše družbe. Izkoristite današnji dan in se predajte ljubezni.

Rak

Angel Sreče vas bo objel in vodil skozi današnji dan. Ne zapirajte se vase in delite svojo srečo in radost med vse okoli vas. To bo k vam pripeljalo nov krog ljudi, ki vam bodo v pomoč pri nadaljnjih poslovnih odločitvah. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Lev

Angel Osvobajanja vas danes aktivira, da se znebite vseh občutkov nezaupanja in ljubosumja. S tem boste pregnali žalost, ki je v vas prebudila stara čustva in lažje zadihali. S sprejemanjem energij podpore si dovolite izraziti in pokazati čustva, ki jih gojite do simpatije.

Devica

Angel Notranjega Miru vam bo dal podporo, da se osredotočite nase in nas svoj notranji mir. Nič ne bo narobe, če se danes umaknete stran od delovnih obveznostih kakor tudi od sodelavcev. Včasih pač potrebujete umik, da se regenerirate in osvežite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Jasnosti vam danes pomaga v razreševanju določenih odnosov. Ljudem, ki so za vašim hrbtom negativno usmerjeni proti vam, ne dovolite več, da stopijo v vaš osebni prostor. Osredotočite se nase in na vse lepe, pozitivne stvari, ki se dogajajo okoli vas ter zajemite življenje z veliko žlico.

Škorpijon

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da naredite prave korake v pravo smer. Najprej sami sebi priznajte,po čem hrepenite in kaj si želite. Šele potem se bodo vzpostavili pravi pogoji, da se to uresniči, vi pa pri tem aktivno sodelujte. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Strelec

Angel Akcije vas danes podpre, da končate vse, kar bi že zdavnaj morali končati. Naredite si načrt, kako uspešno čim prej vse urediti in se aktivirajte. Ko bodo drugi videli vašo vnemo, vam bodo priskočili v pomoč. Sprejmite jo in se zahvalite, a naj vam bo ne preide v navado.

Kozorog

Angel Spreminjanja vam bo danes v pomoč, da v svoje življenje sprejmete ljubezen in srečo. Spustite težo in spomine preteklosti ter se prepustite novemu življenju, ki vam trka na vrata. Naj vas skozi spremembe vodi vaš dnevni Angel.

Vodnar

Angel Predaje vas danes usmerja k predanosti do sebe in svojih srčnih želja. Svoj čas boste posvetili poslovnim zadevam, ki so vam trenutno prioriteta. Če boste sproščeno zadihali v nove energije, vas bodo le te usmerile tudi k vaši simpatiji, da ji jasno izrazite svojo naklonjenost.

Ribi

Angel Samostojnosti vas bo danes podprl v vseh odločitvah, ki od vas zahtevajo, da prevzamete odgovornost zase. Vsi vas bodo pri tem podpirali, ampak vam to najbolj ustrezalo in tudi koristilo, da delo naredite sami, saj se vam bo to obrestovalo v prihodnosti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.